'

Apr 1
RUINERWOLD - In de laatste speelronde van het zaalseizoen moest KIOS op bezoek in Heerhugowaard bij het al gedegradeerde Apollo. Leuke bijkomstigheid: KIOS bezit de derde positie als beste scorende ploeg van Nederland vanaf hoofdklasse en lager (in de Korfbal League spelen ze meer wedstrijden). Het moest dan gister wel 47 doelpunten maken om de eerste plek te behalen. NIC bezit de eerste plek, gevolgd door NKC ’51 en dus KIOS.

Ga door met lezen van "KIOS derde meest scorende ploeg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
DE WIJK -De succesvolle Wieker Pubquiz galmt nog na in het dorp De Wijk en daar is alweer het volgende evenement van de stichting De Wiek op Wiel’n: de Gehaktballenwedstrijd! Net als vorig jaar in de keuken van De Havezate in De Wijk en wel op zaterdag 13 april 2019! Vanaf 16.00 uur zal de wedstrijd starten.

Ga door met lezen van "Wie maakt de lekkerste gehaktbal?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
RUINERWOLD - Een cruciaal duel. Zo werd het treffen tussen Sleen en Ruinerwold met recht betiteld. Nummer laatst Sleen kon het gat dichten met de concurrentie, waar Ruinerwold juist de voorsprong wilde vergroten. Voordat de wedstrijd begon werd eerst een indrukwekkende minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Ruinerwold-vrijwilliger John Bruin.

Ga door met lezen van "Sleen en Ruinerwold spelen gelijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 1
DE WIJK - Yin yoga is een rustige vorm van yoga, gericht op je bindweefsel. Dit zit bijvoorbeeld in je banden, pezen, botten en kraakbeen. Bindweefsel speelt een grote rol speelt in de gezondheid van ons hele lichaam. Het trainen van je bindweefsel is niet eenvoudig, maar wel heel belangrijk!

Ga door met lezen van "Yin Yoga bij Atlas Sport"

Geplaatst door B S

Tweet This!