'

Apr 3
REGIO - Studiefinanciering is niet meer wat het geweest is. De basisbeurs is er helaas niet meer, wanneer je aan de voorwaarden van de studiefinanciering voldoet kun je een lening en misschien een aanvullende beurs aanvragen. Toch is er vaak nog wat extra nodig om het studieleven te kunnen bekostigen, zeker wanneer de student buitenshuis woont.

Ga door met lezen van "Nachtwerk voor veel studenten de uitkomst voor bijverdiensten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 3
ZUIDWOLDE - De inschrijving voor het jaarlijkse historische voertuigenevenement in Zuidwolde, Kar Ga Door, is geopend. De belangstelling van eigenaren van klassieke voertuigen is elk jaar groot. De organisatie hoopt 13 juli weer op deelname van mooie gemotoriseerde oldtimers van minimaal 25 jaar oud, naast fietsen, handkarren, wandelwagens en paardenrijtuigen om er een op-en-top nostalgisch plaatje van te maken.


Foto: André Boertien

Ga door met lezen van "Inschrijving voor Kar Ga Door Zuidwolde open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 3
ZUIDWOLDE - Tennisschool Kilian komt in de maand april tennislessen geven aan het Groene Hart voor de groepen 1 t/m 5. Op de tennisbaan van Tc Suthwalda kunnen de kinderen tijdens de gymles kennis maken met tennis. Tijdens de lessen kunnen ze veel afwisseling verwachten in de oefeningen zodat iedereen plezier kan beleven aan de sport.

Ga door met lezen van "Eerste schooltennistoernooi in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 3
RUINERWOLD - Dinsdag 2 april vond de feestelijke afsluiting van het Leesvirus plaats in dorpshuis de Buddingehof te Ruinerwold. Maar liefst elf scholen deden mee aan dit besmettelijke leesproject voor groep 6. De afgelopen drie maanden hebben de leerlingen tien boeken gelezen, hun mening gegeven over de boeken op de website www.leesvirus.nl en boek- en internetvragen beantwoord.Ga door met lezen van "Leesvirus 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 3
IJHORST - Zaterdag 6 april is weer de start van het nieuwe seizoen IJhorster maandmarkt. Na het succes van vorig jaar heeft de gemeente wederom gekozen om de samenwerking aan te gaan met Midden Drenthe Organisaties uit Hooghalen. Dit jaar wordt getracht het succes te vergroten.

Ga door met lezen van "IJhorster maandmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!