'

Apr 5
DE WOLDEN - In februari hebben inwoners, ondernemers en belanghebbenden meegedacht over duurzaamheid in gemeente De Wolden. Dat kon op twee avonden: één voor inwoners op 4 februari en één voor ondernemers en belanghebbenden op 11 februari.

Ga door met lezen van "Veel animo voor bijeenkomsten over duurzaamheid "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DE WIJK - Het was vrijdagmiddag 5 april een drukte van belang op het schoolplein van IKC de Horst. Alle leerlingen deden mee aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. Groepsleerkracht René van der Veen doet daar dit jaar met zijn familie voor de derde keer aan mee.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sponsorloop voor KWF Kankerfonds groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
ZUIDWOLDE - Woensdag 10 april om 19.30 uur vergadert de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) in het gemeentehuis van Zuidwolde. De volgende onderwerpen komen onder meer aan de orde:
•Onafhankelijke cliëntondersteuning
•Vaststellen geschikte onderwerpen voor de vergaderingen.

Ga door met lezen van "Bijwonen vergadering Adviesraad Sociaal Domein "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DE WIJK - VTV de Slenken start na een milde winter weer een nieuw tuinseizoen. Hoewel de winter nog niet helemaal voorbij is, loopt de natuur zo’n drie weken voor, door de hoge temperaturen in februari, waar warmte records werden gebroken. Menig tuinder krijgt weer zin om in zijn tuin bezig te zijn en deze voor het nieuwe seizoen klaar te maken.

Ga door met lezen van "VTV de Slenken start nieuw tuinseizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
DE WIJK - Rederijkerskamer De Bloem voert vrijdag 5 april en zaterdag 6 april de komische thriller “Het is weer knudde” op in Ontmoetingscentrum de Havezate. Het stuk is geschreven door Peter van den Bijllaardt.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "‘Het is weer knudde’ bij Rederijkerskamer De Bloem"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 5
‘Hoe kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen?’

DE WOLDEN - Op donderdag 11 april gaat de gemeenteraad op locatie in gesprek met inwoners over de vraag hoe inwoners van De Wolden zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Welke wensen leven er en welke knelpunten ervaren zij?

Ga door met lezen van "Dialoogavond De Wolden: "

Geplaatst door B S

Tweet This!