'

Apr 7

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
RUINEN - Op 3 april is een nieuwe yoga groep gestart in ’t Neie Punt te Ruinen, op zondagochtend van 10.00 – 11.30 uur. De lessen zijn zeer geschikt voor beginners maar ook deelnemers met meer ervaring vinden voldoende uitdaging en diepgang. Geïnteresseerden kunnen gratis een proefles volgen.

Ga door met lezen van "Nieuwe Yogalessen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
‘Cijfers zijn helemaal niet suf’

MEPPEL - Eigenlijk bestaat administratiekantoor de Terb al sinds 2001. Toch voelt het voor Henk Jonkers en Marian Terbijhe alsof het in Meppel pas écht begon. ‘De tijd is voorbij gevlogen’, geeft het stel aan. ‘Want inmiddels is de Terb al 10 jaar gevestigd aan de Heerengracht 1.’


Bron: Meppeler Courant - Susanne Koetsier. Foto: Bert Hoevenberg

Ga door met lezen van "Al 10 jaar administratieve dienstverlening bij de Terb"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
FORT/ALTEVEER - Op dinsdag 9 april kan er vanaf 12.00 uur weer gezamenlijk soep gegeten worden in dorpshuis De Snikke te Fort en dorpshuis De Alke te Alteveer. Men kan bij beide locaties genieten van een heerlijke kop eigengemaakte soep met brood. In Fort vraagt men een vrijwillige bijdrage van € 3,- en in Alteveer € 5,-. In Alteveer krijgt men na afloop ook nog een kopje koffie of thee. Voor meer informatie over ‘Onder ons bij de soep’ in Fort en Alteveer kunt u contact opnemen met Welzijn De Wolden, tel. 0528 – 378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
RUINERWOLD - In de wandelgangen was het al enige tijd bekend dat Ard en Angeline Warnders met Slager Ard gaan stoppen. Hoewel sommigen nog dachten dat het een april grap betrof, legt de Ruinerwoldse slager zijn slagersmes binnenkort aan de kant.foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Slager Ard legt het slagersmes aan de kant"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 7
REGIO - Zaterdag 13 april, om 11.30 uur, gaan de deuren van de stal weer open, bij zuivelboerderij De Waard. De koeien kunnen weer grazen in de wei en daarvan worden ze heel blij. Dit keer maken de boer en de boerin daar een feestje van met taart.

Ga door met lezen van "Blij in de wei!"

Geplaatst door B S

Tweet This!