'

Apr 8
DE WIJK - Afgelopen weekend heeft Rederijkerskamer De Bloem weer succesvol opgetreden voor een volle zaal, waarvan de zaterdagavond volledig was uitverkocht. Om de zaal alvast wat in de stemming te brengen, was er voorafgaand aan het toneelstuk een flitsend playback optreden van de “Blues Brothers” (Anko Scholtens en Bert Scheper).


Ga door met lezen van "Rederijkerskamer De Bloem trekt volle zalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
ECHTEN - De commissie van Nut en Genoegen organiseert wederom een gezellige bingo avond in ‘d Olde Karke te Echten, er zijn weer leuke prijzen te winnen. Komt allen op donderdag 11 april. We spelen 10 rondes en een superronde, de zaal gaat open om 19.15 uur en de bingo start om 20.00 uur.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
ECHTEN - Vrijdag 19 april gaan de vogelwachters in Echten weer op pad en iedereen mag mee. Met elkaar gaan we naar het Kraaienbosch waar andere jaren meerdere nestkastjes zijn opgehangen, we gaan kijken of de nestkastjes bewoond worden en door welk soort vogels.

Ga door met lezen van "Vogelwacht gaat weer op pad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 8
MEPPEL - Op zaterdag 20 april presenteert circus Okidoki haar nieuwste show ‘HOTEL’. De artiesten tussen de 7 en 18 jaar spelen een vrolijke voorstelling over een bijzonder hotel met bijzondere gasten en een echte talentenjacht. Okidoki speelt die dag twee keer: de eerste voorstelling begint om 16.00 uur, de tweede om 19.00 uur.

Ga door met lezen van "Premiere Kindercircus Okidoki "

Geplaatst door B S

Tweet This!