'

Apr 10
MEPPEL - Woensdagmiddag heeft er een kop staart aanrijding plaatsgevonden op de Parallelweg in Meppel. Een bestelbusje reed achter op een personenauto die remde voor een zebrapad. Een persoon is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 10
MEPPEL - Wie er op zaterdag 13 april op tijd bij is, heeft de kans om een mooie schat te vinden in Meppel. Op deze dag worden namelijk om stipt 9 uur voor de allerlaatste keer de deuren geopend van de Groene Schuur aan de Kastanjelaan 19, bij de sluis. Liefhebbers, antiquairs en snuffelaars kunnen dan proberen om voor weinig geld een gaaf item aan te schaffen.

Ga door met lezen van "Soroptimistclub verkoopt antieke schatten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 10
IJHORST - Goede Vrijdag 19 april om 19.30 uur wordt in de kerk van IJhorst de koralen uit de Matthäus Passion ten gehore gebracht, afgewisseld met gesproken teksten uit de Bijbel. Het Projectkoor ‘Matthäus Passion’ uit Zwartsluis e.o. wordt begeleid door het strijkconcert ‘Van Wassenaer Consort’ en kistorgel.

Ga door met lezen van "Matthäus Passion "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 10
DE WIJK - Jeanette van de Belt, van Modewereld van de Belt is verkozen tot 'Wieker van het jaar 2018'. Ze werd geroemd voor de prachtige modezaak die ze heeft neergezet. Mede daardoor is de uitstraling van de Dorpsstraat geweldig geworden. Gina Homan van belangenvereniging De Wijk sprak lovende woorden en overhandigde haar een oorkonde en een speldje met inscriptie. Bart Hoogeveen was namens de Oranjevereniging (Wieker van het jaar 2017) aanwezig om Jeanette een bos bloemen en cadeautje te overhandigen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!