'

Apr 12
DRENTHE - Vanmiddag hebben studenten van Terra MBO Emmen samen met wethouder Robert Kleine van gemeente Emmen de eerste paal vervangen van de MTB-route in het Noordbargerbos.

Ga door met lezen van "Studenten Terra MBO onderhouden MTB-route "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
ZUIDWOLDE - De opdracht is: 'Bak een Paascake' en lever die op zaterdag 20 april tussen 14.00 en 14.45 uur in bij Museum De Wemme in Zuidwolde. We willen wel graag dat je je van te voren wel aanmeldt. Dat kan vanaf nu tot vrijdag 19 april om 17.00 uur via info@dewemme.nl of per telefoon (0528) 37 33 32.

Ga door met lezen van "Heel De Wolden Bakt Cake"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WIJK - De Havezate moet na de verzelfstandiging het bruisend centrum van De Wijk worden. Een ontmoetingsplek voor verenigingen, waar activiteiten op maatschappelijk, cultureel, ondernemend en educatief gebied mogelijk zijn . Een dorpshuis waar mogelijkheden liggen voor allerlei initiatieven vanuit dorp en omgeving. Maar vooral een laagdrempelige ruimte, waar iedereen welkom is’. Daarom staat op vrijdag 12 april tussen 19.00 en 21.00 uur een gezellige inloopavond met muziek gepland voor inwoners om van gedachten te wisselen onder het motto: ‘De Havezate: goed voor elkaar!’.

havezate-ingang1
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 12
DE WOLDEN - DigiLab on Tour is een programmeerworkshop voor kinderen uit groep 6 t/m 8. Tijdens de workshop gaan de kinderen aan de slag met de robotjes Dash en Dot. Met het programma Blockly leren ze op een iPad spelenderwijs de code op de juiste plek te zetten. Wanneer de code op de juiste manier is ingevoerd voeren Dash en Dot hun commando’s uit.

Ga door met lezen van "Programmeerworkshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!