'

Apr 13
DE WIJK - Maria Shűtzenhofer van café de Wiekslag mag zich een jaar lang de beste ballenbakker van De Wijk noemen. De jury oordeelde zaterdag dat haar gehaktbal de beste was tijdens de gehaktballenwedstrijd in De Wijk. Maar liefst zestien personen doken de keuken van de Havezate in om de jury een lekkere gehaktbal voor te schotelen. Het gehakt hiervoor werd gesponsord door Coop Dunnink uit De Wijk.
Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Maria maakt de beste gehaktbal van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
MEPPEL – De Nieuwe Zorg Thuis heeft in het Meppelse theater Ogterop hun nieuwe kijk op zorg gepresenteerd. Het aangescherpte gedachtengoed werd symbolisch ingeluid door Hijbo Lantink, operationeel directeur van het Meppelse familiebedrijf. 350 aanwezigen, bestaande uit cliënten, leveranciers, stakeholders uit de zorgsector en medewerkers, woonden het evenement bij. Zij waren getuige van een inspirerende lezing door Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden en een spetterend optreden van mediapersoonlijkheid Gordon. De dag werd afgesloten met een digitale rondleiding door het vernieuwde hoofdkantoor van De Nieuwe Zorg Thuis.

Ga door met lezen van "De Nieuwe Zorg Thuis presenteert nieuwe kijk op zorg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
“Ondernemers helpen vernieuwende ideeën te verwezenlijken”

MEPPEL - Woensdag 10 april presenteerden de businesscoaches van het Meppelse bureau kiemkr8 hun nieuwe werkmethode aan Eline Vedder. Hierbij werd ook hun eigen nieuwe werkboek overhandigd. “Ondernemers die een idee in de markt willen zetten, kunnen op deze manier hun idee in korte tijd in een gefundeerd business plan omzetten.”

Ga door met lezen van "Eline Vedder geeft startschot nieuw businesstraject. "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
DE WIJK - Op zaterdag 27 april gaat zwembad De Slenken weer open! Alle reden om meteen een kijkje te gaan nemen want het zwembad heeft een ongekende metamorfose ondergaan en het ziet er geweldig uit. We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Ga door met lezen van "Zwembad gaat weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
STAPHORST - De kleuren veranderen, de dagen worden langer en iedereen heeft lentekriebels! Bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst heeft ook de lentekriebels te pakken! Daarom is er vrijdag 19 en zaterdag 20 april van alles te beleven! Verschillende activiteiten en demonstraties maken hun opwachting in de winkel.

Ga door met lezen van "Beleef de lente bij Boer!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 13
Het Stoofperenfeest is weer in aantocht

RUINERWOLD - Op 5 oktober dit jaar staat het traditionele Stoofperenfeest van Ruinerwold weer gepland. De perenbloesem - nodig om straks vele peren te kunnen oogsten - langs deze kilometers lange weg staat vanaf nu in bloei! Volg onze instagram of Facebook-pagina om mee te kijken.

vrouwen 2


Ga door met lezen van "Bloesem-alert aan Dokter Larijweg "

Geplaatst door B S

Tweet This!