'

Apr 14
DE WIJK - Wacker aanvoerder Edwin Dekker is zondagmiddag voor aanvang van de wedstrijd tegen Aengwirden in het zonnetje gezet. Dekker werd gehuldigd omdat hij al honderd doelpunten voor Wacker heeft gescoord. De spits die al 25 jaar voetbalt werd bedankt voor zijn inzet en kreeg een speciaal ingelijst shirt en een bos bloemen. Een van de belangrijkste goals was in 2013 tegen Roden. Het leverde Wacker destijds promotie op naar de 2e klasse. De wedstrijd zondag tegen Aengwirden werd nipt verloren met 0-1.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
IJHORST - Ook aanstaande zaterdag, 20 april, is er weer de wekelijkse boswandeling, georganiseerd door Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”. Het thema is dit keer ‘vogelgeluiden herkennen’. Met de hulp van onze ervaren vrijwilligers proberen we de vogelgeluiden thuis te brengen. De start van de wandeling is om 10.00 bij de Inforuimte van Staatsbosbeheer, Vijverweg 5 in Punthorst. De wandeling duurt ongeveer een uur, en eindigt weer bij de Inforuimte, met koffie en koek. Iedereen is van harte welkom!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
DE WIJK - Speeltuinvereniging de Speulhorst heeft zondagmorgen de palmpaasoptocht in de Wijk georganiseerd. Om 10.30 uur startte deze bij de molen, onder muzikale begeleiding van Apollo. Vele kinderen liepen met hun versierde haantje op een stok mee. Waar de stok aan het begin nog vol was, was deze aan het eind van de optocht zo goed als leeg; zoals het betaamt:) Na afloop van de optocht had de paashaas een smakelijke verrassing voor de kinderen, en konden de ouders/verzorgers/opa’s en oma’s genieten van een kopje koffie en thee.


Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 14
DE WIJK - Kapsalon Knip en Krul bij Anita is zaterdagmiddag feestelijk heropend. Vele klanten, vrienden en bekenden kwamen even een kijkje nemen en Anita geluk wensen. De kapsalon heeft een complete make-over gekregen, waardoor het een heel andere uitstraling heeft gekregen. Anita Drogt is sinds 2 april de nieuwe eigenaresse. Zij nam de salon over van Jolanda Drogt. Knip en Krul bij Anita blijft de kapsalon voor jong en oud. ‘Met mensen omgaan, en ze mooier maken dat is het mooiste van dit vak’.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!