'

Apr 15
KOEKANGE - Het coldcaseteam van de politie in Noord-Nederland heeft de afgelopen maanden veel aandacht gehad voor de zaak van de vermiste Willeke Dost uit Koekange. Vanuit een burgerinitiatief is meerdere keren contact geweest met politie, gemeente en Openbaar Ministerie.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Geen nieuwe feiten in verdwijning Willeke Dost"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
ZUIDWOLDE - Gemeente De Wolden heeft samen met Natuurvereniging Zuidwolde honderd nestkastjes opgehangen in Zuidwolde en omgeving. Wethouder Mirjam Pauwels plaatste gisterochtend het honderdste exemplaar in de boom bij de voetbalvelden. Met de nestkastjes wordt de ondersteuning van de vogelstand en de bestrijding van de eikenprocessierups gecombineerd.


Op de foto: De heer Wolter Moorman van Natuurmonumenten en wethouder Mirjam Pauwels van gemeente De Wolden. foto: André Weima

Ga door met lezen van "Honderdste nestkastje opgehangen in Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
ECHTEN - Eerste paasdag organiseert het Huus met de Belle in Echten een paaswandeling. U kunt kiezen uit een wandeling van 5 of 10 km. De 5 km wandeling gaat voornamelijk door het Kraaiebos en zal eindigen bij boerderijcamping Sonneclaer waar u met de trekkertram terug wordt gebracht naar het eindpunt.

Ga door met lezen van "Paaswandeling Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINEN - In het voorjaar begint de natuur te ontwaken. Ook in het Dwingelderveld groeit en bloeit er van alles. De kikkers laten zich weer zien, veel vogelsoorten fluiten hun mooiste lied en verschillende bomen hebben vrolijk kleurend bloesem. Een mooi moment om de natuur in te gaan. Tijdens het paasweekend zijn er elke dag leuke excursies of activiteiten bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen.


Foto: Natuurmonumenten – Thea Bezemer

Ga door met lezen van "Beleef de lente tijdens het paasweekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
IJHORST- Voor het derde jaar op rij verzorgt Atlas Sport de openingsdans met aansluitend streetdance clinics tijdens de Koningsspelen op OBS de Iekmulder in IJhorst.

Ga door met lezen van "openingsdans en streetdance clinics tijdens de Koningspelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINERWOLD - Zondag 21 april ( eerste paasdag) is de paashaas al vroeg uit de veren om een heleboel paaseieren te verstoppen op het erf van De Karstenhoeve. Om 11.30 uur kiest hij het hazenpad en kan het paaseieren zoeken beginnen en kunnen alle kinderen ( tot en met groep 8-) hun meegebrachte mandjes of tassen vullen met de gevonden eieren.

Ga door met lezen van "Paasfeest bij museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 15
RUINERWOLD - Voor Kios stond zondag de hervatting van de veldcompetitie op het programma. En dat met een wedstrijd tegen het NIC uit Groningen. Een treffen tussen de degradant uit de Hoofdklasse en een promovendus uit de 1ste klasse. Op de ranglijst stond NIC echter maar 1 punt boven de Spekbraanders.

Ga door met lezen van "Kios wint van NIC"

Geplaatst door B S

Tweet This!