'

Apr 16
DE WIJK - Met dit zonnige weer ziet zwembad De Slenken er nog beter uit. Nog even en de deuren gaan weer open; op zaterdag 27 april om 1300 uur opent zwembad de Slenken voor het eerste de nieuwe deuren. De afgelopen winter is er hard gewerkt aan het mooier en fijner maken van dit mooie openluchtzwembad. De twee grote baden, het peuterbad, de grote ligweide, de speeltuin liggen er prachtig bij zodat alle zwemgasten er sportief en recreatief kunnen genieten.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zwembad De Slenken is klaar voor het nieuwe seizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
ECHTEN - Odbs "t Echtenest doet mee aan een inzamelingsactie van gebruikte kleding, beddengoed etc. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de school en de leerlingen. U doe toch ook mee!? U kunt uw gevulde zakken vanavond,15 april en op woensdag 24 april vanaf 18.30 uur aan de weg zetten. Deze zakken worden dan door school opgehaald. Inleveren bij school kan uiteraard ook, doe dit dan voor 3 mei. Hieronder vind u nog een lijst met wat u wel en wat u niet mee kan geven. Alvast bedankt namens alle leerlingen van 't Echtenest.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
DE WIJK - Iedereen die er langs komt zal het hebben gezien. Welkoop De Wijk wordt op dit moment verbouwd. De winkel van Gerard en Catja van der Molen wordt flink uitgebreid. Dit kan door dat de opslagloodsen in het achterste gedeelte bij de winkel worden gevoegd. Hier wordt ook een nieuwe entree gecreƫerd.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Welkoop De Wijk ondergaat metamorfose"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 16
REGIO - Zoals elk jaar is er op 2e paasdag (maandag 22 april) de jaarlijkse paasmarkt in het centrum van het prachtige Diever. Vele diverse standhouders met uiteenlopende goederen zullen aanwezig zijn. Zo zijn er standhouders met onder andere kleding en fashion, sieraden in allerlei soorten, (zelfgemaakte) cadeauartikelen en allerlei andere snuisterijen.

Ga door met lezen van "Paasmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!