'

Apr 17
DE WIJK - Dinsdagmiddag 16 april was er zgn. paasfestijn op IKC de Horst. Voor alle kinderen van 4-12 jaar stonden er leuke dingen op het programma zoals een trommelworkshop, crea met Annet, sport en spel en een speurtocht. Maar liefst 80 kinderen hier aan mee. Er werd afgesloten met een Paasbingo waar leuke prijzen mee te winnen waren. De kinderen hadden een leuke middag die van 14.00 tot 16.30 uur duurde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
ZUIDWOLDE - Van dinsdag 16 april tot zaterdag 8 juni exposeert Lyda Klaassen haar quilts in Bibliotheek Zuidwolde. Ongeveer 20 jaar geleden raakte Lyda besmet met het quiltvirus. Zij heeft altijd gehandwerkt, maar met het quilten kwamen er opeens heel veel nieuwe mogelijkheden.

Ga door met lezen van "Expositie Quilts in Bibliotheek Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
DE WIJK - Inwoners van De Wijk e.o. kunnen binnenkort weer meedoen met de Swim2Walk. Oftewel zwemmen en wandelen met z’n allen. Deze gezellige activiteit is van 21 mei t /m 24 mei.Ga door met lezen van "Swim2Walk in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
ZUIDWOLDE - De oude Hove is een zeer unieke kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. Wij zeggen graag mensen met mogelijkheden met hun eigen wensen en talenten. Onze locatie is gevestigd in een woonboerderij in de natuurlijke omgeving aan de rand van Zuidwolde (Drenthe).

Ga door met lezen van "Zorgplekken vrij bij de Oude Hove"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
RUINERWOLD - Ruim 45 kinderen hebben zaterdag 13 april weer meegelopen met de inmiddels jaarlijkse Palmpaasoptocht. Eerst in de gemeenschappelijke ruimte van woonzorgcomplex 't Vonder de stokjes versieren en mooie slingers maken, dit uiteraard onder toeziend ogen van de bewoners van T Vonder.
Ga door met lezen van "Paasoptocht Ruinerwold geslaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 17
KOEKANGE - Gisteren heeft de politie via een persbericht bekend gemaakt dat het Openbaar Ministerie (OM) besloten heeft om in de vermissingszaak van Willeke Dost niet weer te gaan graven in het weiland in Koekange.
Burgemeester Roger de Groot is hierover ook geïnformeerd door het Openbaar Ministerie.

Ga door met lezen van "Burgemeester Roger de Groot wil rust in Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!