'

Apr 18
RUINEN - Aanstaande woensdag 24 april is er een crea café in Ruinen, van 9.30-11.00. Dit keer een workshop, creatief tekenen. De kosten zijn 4 euro per persoon, inclusief koffie/thee met wat lekkers. Opgave vooraf is niet nodig. Dus heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte welkom!

Ga door met lezen van "Crea Café Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DE WIJK - De actie van IKC de Horst voor Alpe d’HuZes/KWF fonds heeft een fenomenaal bedrag van € 8243,15 in het laatje gebracht, zo is vanmiddag bekend geworden. Op het schoolplein van IKC de Horst bedankte meester René iedereen die mee heeft gewerkt aan deze uitermate succesvolle actie.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Sponsorloop IKC de Horst brengt ruim 8200 euro op"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DRENTHE - Het mooie weer komt eraan! Voor veel motorrijders het moment om er met de motor op uit te trekken. Speciaal voor de tentoonstelling Egbert Streuer - Nederlands meest succesvolle wegracecoureur in het Drents Museum heeft Streuer een fraaie motorroute door Drenthe uitgestippeld. Ontdek tijdens de route onder meer Streuers favoriete terrasje, de lekkerste bochten en de meest interessante bezienswaardigheden in Drenthe. De route is gratis te downloaden via www.drentsmuseum.nl/motorroute

Ga door met lezen van "Bekijk en beleef Drenthe met de motorroute van Egbert Streuer "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DE WOLDEN - Het is al langere tijd droog. De Veiligheidsregio Drenthe heeft daarom 'Fase II' afgekondigd. De Veiligheidsregio heeft gemeenten geadviseerd geen stookontheffingen af te geven, tenzij er bepaalde veiligheidsvoorschriften acht worden genomen om brandgevaar te voorkomen.


De meeste paasvuren zijn afgelast. Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Meeste paasvuren in De Wolden afgelast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
DRENTHE - Deze zomer verkeert Assen in Italiaanse sferen. Het Drents Museum opent op 2 juni de tentoonstelling Sprezzatura – Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst. Om alvast in de stemming te komen, organiseert Henriëtte Joppe – d’Hane, docent Italiaans, in de maanden mei en juni 2019 een korte vakantiecursus Italiaans in het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Vakantiecursus Italiaans in het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 18
RUINEN - In de komende periode staan kunstwerken van beeldend kunstenaar Siemen Dijkstra tentoongesteld in bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Tot 1 november toont de bekende kunstenaar uit Dwingeloo daar zijn werken met het thema veranderend landschap, geïnspireerd op het Dwingelderveld. Op woensdag 24 april om 15.00 uur wordt de expositie geopend.

Ga door met lezen van "Siemen Dijkstra exposeert in bezoekerscentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!