'

Apr 19
REGIO - Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland heeft woensdag op feestelijke wijze ruim 180 cheques uitgereikt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne. In een volle zaal in Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk stonden de stichtingen en verenigingen te popelen op hun welkome bijdrage.

Ga door met lezen van "Feestelijke uitreiking cheques Rabobank Clubkas Campagne"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
OOSTEINDE - He’j de band’n al vol met wind? Want Hemelvaartsdag is in aantocht! En dat betekent: ‘op de fietse’ met Buurtvereniging Oosteinde (BVO). Elk jaar organiseert BVO de populaire familiefietstocht op Hemelvaartsdag.


Hemelvaartsdag 30 mei 2019: Nieuwste fietspaden in De Wolden beleven tijdens familiefietstocht

Ga door met lezen van "Buurtvereniging organiseert familiefietstocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
DE WOLDEN - Gemeenten De Wolden en Hoogeveen werken aan het verbeteren van hun dienstverlening aan inwoners. Dit gebeurt steeds meer samen met inwoners. Niet de gemeente bedenkt wat goed voor haar inwoners is, maar de inwoner geeft als ervaringsdeskundige aan wat verbeterd kan worden en wat de wensen en behoeften zijn.

Ga door met lezen van "Klanten staan centraal in klantarena "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
Eigen Verslag 16 april 2019

RUINERWOLD - De laatste avond van dit seizoen zouden we afscheid nemen van Lammy Stevens als voorzitter. Paste mooi in het programma, Gerard Spin komt onze avond muzikaal invullen en wij als bestuur zouden een stukje doen, waarbij Gerard zijn steentje mooi kon bijdragen in de muzikale ondersteuning. Helaas is deze avond iets anders verlopen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ondernemer Gerard Spin te gast bij Vrouwen van Nu"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
DE WOLDEN - Geen enkel paasvuur in de gemeente De Wolden mag komend weekend branden. Het is te droog. Er waren tien ontheffingen verleend. Geen enkele locatie kan voldoen aan de voorwaarden, waaronder een vrije zone van duizend meter.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
ECHTEN - Op eerste paasdag houdt 't Huus met de Belle in Echten een paaswandeling. Er kan gekozen worden uit een wandeling van 5 of 10 km. De 5 km wandeling gaat voornamelijk door het Kraaienbos en eindigt bij boerderijcamping Sonneclaer, waar deelnemers met de trekkertram terug worden gebracht naar het eindpunt.


Ga door met lezen van "Paaswandeling 't Huus met de Belle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 19
ZUIDWOLDE - Meditatief Boetseren
Wat mag je daarbij voorstellen?
Een zeer ontspannen ochtend.

Ga door met lezen van "Meditatief Boetseren "

Geplaatst door B S

Tweet This!