'

Apr 20
RUINERWOLD - Op een schitterende vrijdagavond speelde Ruinerwold thuis tegen CEC. Voor de aftrap werd bekend dat Ruinen bij Musselkanaal had gewonnen, waardoor zowel Ruinerwold als CEC de 3 punten hard nodig had.

Ga door met lezen van "Ruinerwold en CEC schieten weinig op met gelijkspel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
DE WOLDEN - Vorige week is er in de gemeenten De Wolden en Hoogeveen volop geplogd. Voor wie het nog niet weet; ploggen is afval oprapen tijdens het hardlopen (of wandelen). Het was voor het eerst dat dit georganiseerd is. Velen zullen ploggers bezig gezien hebben langs de wegen in hun opvallende gele hesjes.

Ga door met lezen van "Ploggen in De Wolden en Hoogeveen groot succes! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
De bibliotheek helpt digitaal vaardig te worden

DE WIJK - Internet is een belangrijke factor geworden in het dagelijks leven. Bankzaken, belastingaangifte of communiceren met anderen. Bijna alles gaat tegenwoordig via internet. Bibliotheek De Wijk organiseert daarom de cursus Klik & Tik. Hier worden deelnemers digitaal vaardig zodat zij zelfstandig deel kunnen nemen aan het digitale verkeer. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers vrijgekomen. Elke vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om langs te komen.

Ga door met lezen van "Ruimte voor nieuwe deelnemers Klik & Tik in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
RUINERWOLD - Kringloop De Wolden is op Koningsdag zaterdag 27 april gewoon geopend van 10.00 - 16.00 uur. Kom gerust een kijkje nemen in het nieuwe onderkomen aan de Westerweiden 72 in Ruinerwold. kringloopwinkeldewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 20
ZUIDWOLDE - In het gemeentehuis in Zuidwolde overhandigen inwoners op 24 april het eerste exemplaar van het fietsrouteboekje aan burgemeester Roger de Groot. Het fietsrouteboekje is door de inwoners van de gemeente De Wolden samen met de gemeente De Wolden ontwikkeld. Deze samenwerking komt voort van het project ‘Samen op weg naar 25 jaar De Wolden’. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Ga door met lezen van "Inwoners overhandigen eerste exemplaar fietsrouteboekje "

Geplaatst door B S

Tweet This!