'

Apr 25
DE WOLDEN - Glasvezel De Wolden heeft er altijd naar gestreefd om een open netwerk te zijn. Een open netwerk wil zeggen dat alle providers in Nederland welkom zijn op ons netwerk, zo lang ze willen voldoen aan onze voorwaarden. Nu is het dan zover. De eerste twee nieuwe providers hebben zich aangekondigd. En naar de zomer toe komen er nog meer bij!


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Nieuwe providers op glasvezelnetwerk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DRENTHE - In het kader van de tentoonstelling Egbert Streuer – Nederlands meest succesvolle wegracecoureur organiseert het Drents Museum iedere vierde zondag van de maand de rondleiding Ooggetuigen over Egbert Streuer. Tijdens deze rondleiding geven vrienden en bekenden van Streuer hun kijk op de wereld van het zijspanracen, de mens Streuer en het geheim achter zijn succes.

Ga door met lezen van "Oud-manager Fred Lubbers vertelt over Egbert Streuer "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
RUINERWOLD - De nieuwe klim- & glijtorens bij Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe zijn sinds afgelopen weekend officieel geopend! Een klimtoren met lange rollerbaan én een uniek klimtoestel in de vorm van een tractor. Vanaf de bouwzolder klim je over de speelmanege naar buiten, waar het klimtoestel eindigt met een glijbaan!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DRENTHE - Een bijzondere bustocht langs ‘huizen van stand’ in het mooie Zuidwest Drenthe. Wolter ter Steege, gids bij het Drents Archief en Het Drentse Landschap, vertelt tijdens deze dagtocht op vrijdag 10 mei over de adellijke eigenaren van deze landgoederen, het leven op de Drentse havezaten, het oude esdorpenlandschap en de verdwenen havezaten.

Ga door met lezen van "Bustour langs havezaten in Zuidwest Drenthe "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DE WIJK - Met dit zonnige weer ziet zwembad De Slenken er nog beter uit. Nog even en de deuren gaan weer open; op zaterdag 27 april om 13.00 uur opent zwembad de Slenken voor het eerste de nieuwe deuren. De afgelopen winter is er hard gewerkt aan het mooier en fijner maken van dit mooie openluchtzwembad. De twee grote baden, het peuterbad, de grote ligweide, de speeltuin liggen er prachtig bij zodat alle zwemgasten er sportief en recreatief kunnen genieten.


De feestelijk opening in 2018 door Jan van 't Zand en Niek Slomp. archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zwembad de Slenken gaat weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DE WOLDEN - In het gemeentehuis in Zuidwolde overhandigen inwoners het eerste exemplaar van het fietsrouteboekje aan burgemeester Roger de Groot. Het fietsrouteboekje is door de inwoners van de gemeente De Wolden samen met de gemeente De Wolden ontwikkeld. Deze samenwerking komt voort van het project ‘Samen op weg naar 25 jaar De Wolden’.

Ga door met lezen van "Inwoners overhandigen eerste exemplaar fietsrouteboekje"

Geplaatst door B S

Tweet This!