'

Apr 27
DE WIJK - Koningsdag in De Wijk is ondanks het frisse begin voortvarend van start gegaan vanmorgen. Dit begon traditiegetrouw met de rommelmarkt op het Holwortelplein. Waar de kinderen hun spulletjes hadden uitgestald. De zelf ook jarige burgemeester de Groot was aanwezig om de aubade af te nemen. Dit gebeurde met medewerking van de Koninklijke muziekvereniging Apollo. Voor de vele kinderen was de ijsbaan op het Holwortelplein ongetwijfeld het hoogtepunt. Als afsluiter was er een Bingo. De organisatie was in handen van Oranjevereniging De Wijk.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 27
RUINEN - Lente is de tijd van bloeiende bloemen en zoemende insecten en dat wordt tijdens de meivakantie uitbundig gevierd bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Deze periode staat in het teken van bijzondere voorjaarsactiviteiten, zoals reeënexcursies, vroege vogelwandelingen, vleermuisexcursies en gezinshuifkartochten. En speciaal voor kinderen zijn er viltactiviteiten tijdens de schapendag en is er een echt lentefestijn.

Ga door met lezen van "Lentefestijn bij bezoekerscentrum Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 27
RUINERWOLD - Op maandag 29 april 2019 is het echtpaar Koetsier-Van den Berg 65 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 29 april 2019. Het echtpaar woont aan het Bleekhof in Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 27
DRENTHE - Het Bevrijdingsfestival telt 5 mei maar liefst drieëntwintig bands en singer-songwriters uit Drenthe. Zij schitteren naast de landelijk bekende headliners op het gratis toegankelijke festival aan de Baggelhuizerplas in Assen. De symfonische metalband Blackbriar uit Assen staat zelfs op het hoofdpodium.

Ga door met lezen van "Lokale artiesten op Bevrijdingsfestival Drenthe "

Geplaatst door B S

Tweet This!