'

Apr 29
ZUIDWOLDE - Op maandagavond 6 mei heeft Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” de heer Joop Verburg, voorzitter van Natuurvereniging Zuidwolde, uitgenodigd. Hij geeft dan een kleurrijke presentatie over ‘Het Vlinderommetje’. Dit is een wandelroute rondom de dorpskern van Zuidwolde. Op deze route is heel veel te zien over vlinders, maar ook over andere plant- en diersoorten, zoals vogels, insecten, en paddenstoelen.


foto: Joop Verburg

Ga door met lezen van "Presentatie over ‘Vlinderommetje Zuidwolde’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
ZUIDWOLDE - De inschrijving voor het jaarlijkse historische voertuigenevenement in Zuidwolde, Kar Ga Door, is geopend. De belangstelling van eigenaren van klassieke voertuigen is elk jaar groot. De organisatie hoopt 13 juli weer op deelname van mooie gemotoriseerde oldtimers van minimaal 25 jaar oud, naast fietsen, handkarren, wandelwagens en paardenrijtuigen om er een op-en-top nostalgisch plaatje van te maken.


Foto: André Boertien

Ga door met lezen van "Inschrijving voor Kar Ga Door Zuidwolde open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
CH Zuidwolde onder nieuwe naam naar terrein CSI**

ZUIDWOLDE - CH Zuidwolde is van oudsher 1 van de grotere landelijke (verenigings-)concoursen in noord Nederland. Traditioneel in het laatste volle weekend van juni konden we jaarlijks ca. 1000 combinaties de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan schitterende paardensport. Om onderscheidend te blijven ten opzichte van andere evenementen hebben wij besloten de naam van het evenement te wijzigen in Outdoor Zuidwolde.

Ga door met lezen van "CH Zuidwolde is nu Outdoor Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 29
ZUIDWOLDE - Persoonlijke begeleiding en coaching bij gewichtsproblemen zorgt voor blijvend resultaat. Een gezonde leefstijl vinden en behouden is, ongeacht het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, een hele uitdaging maar zeker mogelijk, zo weet Cambridge Weight Plan consulent Wilma Nijsingh uit eigen ervaring. Ze startte onlangs in het gezondheidscentrum ’t Wheemhuus en houdt ter kennismaking op 9 mei een informatieavond met proeverij van dieetproducten.

Ga door met lezen van "Informatieavond over 1-op-1 begeleiding bij afvallen"

Geplaatst door B S

Tweet This!