'

Mei 4
RUINERWOLD - De technische commissie van VV Ruinerwold is erg blij dat er met Jeroen Bakker overeenstemming is bereikt om komend seizoen als trainer van Ruinerwold 2 aan de slag te gaan. Voor een groot gedeelte van de groep is Jeroen geen onbekende, aangezien hij ook als speler in deze selectie actief is en al eerder als trainer voor de groep heeft gestaan.

Ga door met lezen van "Jeroen Bakker trainer tweede selectie in 2019/2020"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
MEPPEL - Zaterdagmiddag reed de bestuurder van een personenauto door een afzetting en en belandde met zijn auto deels in een bouwput aan de Groenmarkt. De bestuurder raakte niet gewond . De berger heeft de auto afgesleept. Hoe het heeft kunnen gebeuren is onbekend.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
RUINERWOLD - Op woensdag 15 mei zal weer de jaarlijkse Perenbomenwandeltocht gehouden worden. Start: achter Uitgaanscentrum de Klok. Start en finish zijn aan de Havelterweg. Afstanden: 2,5 – 5 – 10 – 15 km. Aanvang: 2,5 km. – 19.00 uur, 5 km. – 18.45 uur, 10 km. – 18.00 uur, 15 km. – 17.30 uur. Startgeld: € 4,00 per deelnemer.

Ga door met lezen van "Perenbomenwandeltocht komt er weer aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 4
DRENTHE - Drie kwart van alle caravans en campers in Nederland stond op 1 januari van dit jaar op naam van een 50-plusser. Verder zijn er relatief veel inwoners van Drenthe in het bezit van een caravan of camper. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over het wagenpark in Nederland.

camperplaats De Wiltzangh1

Ga door met lezen van "Relatief meeste caravans en campers in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!