'

Mei 6
RUINERWOLD - Eerder dit seizoen won Ruinen de eerste derby in Ruinerwold met 4-1. Ruinerwold was gisteren dus gebrand op revanche. Ruinen was op haar beurt vastberaden om de punten op sportpark De Baete te houden. Beide ploegen zouden met een driepunter goede zaken doen om de nacompetitie te ontlopen.

Ga door met lezen van "Onthutsend slecht begin kost Ruinerwold de derby"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
IJHORST - Op zaterdag 11 mei wordt er in de kerk IJhorst – de Wijk (15.30 – 17.30 uur) een klimaatcafé aan de Reest gehouden met als titel klimaatverandering, of groene gekte? De afgelopen tijd staat het onderwerp klimaatverandering volop in de belangstelling. Voor- en tegenstanders rollen over elkaar heen om elkaar met feiten (en fabels) te overtuigen van hun gelijk.

Ga door met lezen van "Klimaatverandering of Groene Gekte?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
‘Een gezellige ochtend met jong en oud’

ZUIDWOLDE - De bewoners van het Tonckenshuys in Zuidwolde krijgen op dinsdag 7 mei leuk bezoek. Om 10.00 uur worden ze dan bezocht door leerlingen van groep 8 van cbs De Heidevlinder. Wethouder Mirjam Pauwels – Paauw zal de aftrap van de bijeenkomst verzorgen.


archieffoto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ga door met lezen van "Plan Kindergemeenteraad 2018 uitgevoerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
RUINERWOLD - Op 18 april is door wethouder J. van ’t Zand de aftrap gegeven voor het project “Dementievriendelijk De Wolden”. De tweede avond in deze reeks vindt plaats in Ruinerwold en wel op donderdag 9 mei aanstaande in de Buddinghehof. Om een dementievriendelijke gemeente te realiseren, hebben we organisaties, inwoners, verenigingen, ondernemers en de gemeente nodig, kortom iedereen.

Ga door met lezen van "Dementievriendelijk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 6
ZUIDWOLDE - Tijdens de Nationale Molendag op 11 mei is de molen in Zuidwolde te bezoeken. De korenmolen in het hartje van Zuidwolde wordt momenteel gerestaureerd. Stichting De Meule van Wassens doet mee om mensen te laten zien wat er aan werkzaamheden gaande is en wat de plannen na de oplevering zijn. Tussen 10.00 en 16.00 uur is de molen gratis te bezichtigen.



Ga door met lezen van "Molen Zuidwolde open tijdens Nationale Molendag "

Geplaatst door B S

Tweet This!