'

Mei 7
KOEKANGE - Het is inmiddels een begrip in Koekange, de Highland Games. Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei vinden deze alweer voor het zevende jaar op rij plaats aan de Harm Smeengestraat. Diverse teams gaan hier de strijd weer met elkaar aan op verschillende onderdelen. De kameraden Henk Hummel en Ard Warnders tekenen wederom voor de organisatie van het evenement.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Highland Games in Koekange op Hemelvaartsdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
RUINEN - Op donderdag 9 mei 2019 is het echtpaar Van Egten-Waninge 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op donderdag 9 mei. Het echtpaar viert het jubileum in thuis aan de Molenstraat in Ruinen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden heeft financieel een goed jaar achter de rug. In 2018 hield de gemeente ruim € 1,5 miljoen over op de begroting. Dat staat in de Jaarrekening 2018. In het sociaal domein gaat veel geld om. Er waren meevallers, maar ook tegenvallers. Kosten voor de Wmo vielen 325.000 euro lager uit dan begroot.

Ga door met lezen van "Jaarrekening 2018: gemeente houdt 1,5 miljoen euro over "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
IJHORST - Op zondag 12 mei wordt er een feestelijke dag georganiseerd op Familiecamping De Vossenburcht om het seizoen officieel te openen! Iedereen is van 11:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom op de camping aan de Bezoensweg 5 in IJhorst. Een dag vol plezier met diverse spellen en optredens voor jong en oud. Natuurlijk wordt er ook aan de moeders gedacht! Entree is gratis. Kom jij ook?

Ga door met lezen van "Feestelijke dag op de Vossenburcht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WIJK - Lavital is verhuisd naar een nieuw pand in De Wijk. Het naastgelegen pand van de buurman op Dorpsstraat 10 is groter en beschikt over meer mogelijkheden om de hele collectie beter te kunnen tonen. Maandagmiddag was de feestelijke opening. Het openingsfeest was ook een verassing voor de eigenaar Frans Segers. Medewerkers van Lavital hadden dit zonder zijn mede weten voor hem op touw gezet. Daarna werd er gezamenlijk een toost uitgebracht.
foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Lavital verhuisd naar een nieuw pand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 7
DE WOLDEN - De fietstocht op weg naar 25 jaar de Wolden gaat op 18 mei door Koekange. Tijdens deze tocht komt u langs de Protestantse kerk aan de Kerklaan. De kerk is deze dag open tussen 10 en 16 uur. In de kerk wordt die dag een expositie gehouden door de Historische Vereniging De Wijk- Koekange van oude foto’s, dorpsfilms enz. Ook als u die dag niet fietst bent u hier van harte welkom. De toegang is gratis.

Geplaatst door B S

Tweet This!