'

Mei 8
DE WIJK - Op 23, 24 en 25 mei viert het Team van Welkoop De Wijk op feestelijk wijze de heropening van de ingrijpend verbouwde winkel. Welkoop De wijk, gevestigd in de karakteristieke koren molen uit 1829, kent een rijke historie. In het verre verleden nog onder de namen landbouwbank, CLM, ACM. sinds 1994 staan de huidige eigenaren Catja en Gerard Inberg aan roer.Ga door met lezen van "Feestelijke Heropening Welkoop De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
REGIO - Er is in Nederland nog altijd een grote groep inwoners, die al langer thuis zit en graag weer aan de slag wil, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Denk daarbij aan inwoners die al langer in de bijstand zitten; voortijdig schoolverlaters, statushouders en inwoners met psychische of fysieke problemen of een (licht)verstandelijke handicap.

Ga door met lezen van "Het Goed is er voor iedereen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 8
REGIO - Het project Culturele Mobiliteit voor basisscholen in Drenthe wordt uitgebreid met een educatief programma in het nieuwe Museum De Proefkolonie in Fredriksoord. Dit betekent dat scholen naast een bezoek aan het Drents Archief en de vijf grote musea in Drenthe ook kunnen kiezen voor een lesprogramma over de Maatschappij van Weldadigheid en de eerste Kolonisten in Drenthe.

Ga door met lezen van "Project Culturele Mobiliteit uitgebreid "

Geplaatst door B S

Tweet This!