'

Mei 10
DE WOLDEN - Al zo lang De Wolden bestaat, worden er door inwoners allerlei initiatieven in het leven geroepen en vele successen bereikt. Om hen te bedanken en anderen te laten zien wat De Wolden te bieden heeft, is jong en oud uitgenodigd mee te doen aan leuke en gezellige fietstochten door de omgeving.

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Fietsrouteboekje De Wolden is uit! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
REGIO - Wil jij een bijdrage leveren aan een onvergetelijke week voor 50 kinderen uit Hoogeveen en De Wolden? We zijn nog op zoek naar 2 nachtwachten. Wil je helpen? Of ken je iemand? Van 12 tot 16 augustus, voor 4 nachten, sporthal De Slenken in De Wijk. De vergoeding bedraagt € 50,- per persoon per nacht.

Ga door met lezen van "Gezocht: 2 nachtwachten sport en cultuurkamp "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 11 mei geeft muziekvereniging Woudklank haar jaarlijkse concert. Alle orkesten treden op en nemen het publiek mee in een muzikale wereldreis langs diverse steden. Het concert in de sporthal aan het Sportlaantje 2 in Zuidwolde begint om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Ga door met lezen van "Woudklank geeft concert"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 10
REGIO - Van 13 t/m 18 mei is de collecte van het Longfonds. Meer dan 33.000 vrijwilligers gaan dan op pad met maar één doel: geld inzamelen voor de strijd tegen longziekten. Finn is geboren met maar één long. Hij is niet de enige. Meer dan 1 miljoen mensen in ons land hebben een ongeneeslijke longziekte.

Ga door met lezen van "Collecteweek Longfonds"

Geplaatst door B S

Tweet This!