'

Mei 12
RUINERWOLD - Op zondag 26 mei is er op het industrieterrein in Ruinerwold de Kidsrun Drenthe, een hardloopwedstrijd speciaal voor kinderen in de leeftijd van de basisschool. Het initiatief voor dit evenement komt van 2 inwoners uit Ruinerwold Erik Kuijer en Hilda Bralten. Erik is marathonloper en organiseert regelmatig sportwedstrijden vanuit zijn bedrijf BEEsports time en events. Hilda maakte door haar dochter die fanatiek hardloopster is kennis met de hardloopsport.


Ga door met lezen van "Hardloopwedstrijd voor kinderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
REGIO - Het aantal 15- tot 75-jarigen met betaald werk is de afgelopen drie maanden met gemiddeld 16 duizend per maand toegenomen. In maart waren er ruim 8,9 miljoen werkenden. Het aantal werklozen daalde met gemiddeld 7 duizend per maand tot 307 duizend. Zij hadden geen betaald werk en gaven aan recent naar werk te hebben gezocht en daarvoor direct beschikbaar te zijn. Hiermee was het aantal werklozen voor het eerst lager dan op het laagste punt vlak voor het begin van de crisis in 2008. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Ga door met lezen van "Voor het eerst minder werklozen dan voor crisis"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
ZUIDWOLDE - De 13e Avondwandel4daagse van Zuidwolde begint dit jaar op dinsdag 14 mei. Ook dit jaar krijgen de deelnemers een aantal mooie routes voorgeschoteld. De wandelaars kunnen kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer. Elke avond kan er gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur. De voorverkoop van de avond4daagse stempelkaarten is inmiddels gestart bij Stuifzand Allerhande aan de Hoofdstraat 57 in Zuidwolde.

Ga door met lezen van "Zuidwolde klaar voor de Avondwandel4daagse"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
DE WIJK - Inwoners van De Wijk e.o. kunnen binnenkort weer meedoen met de Swim2Walk. Oftewel zwemmen en wandelen met z’n allen. Deze gezellige activiteit is van 21 mei t /m 24 mei.


Ga door met lezen van "Swim2Walk in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 12
RUINERWOLD - Voor uitbreiding van het huidige team Vrijwillige Thuisondersteuning (VTO) zoeken wij vanuit Welzijn de Wolden in samenwerking met ViP De Wolden, nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger van de VTO bied je hulp en/of ondersteuning bij iemand thuis die geen of een niet toereikend netwerk heeft. Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 14 mei in dorpshuis de Buddingehof in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Vrijwillige Thuisondersteuning zoekt vrijwilligers! "

Geplaatst door B S

Tweet This!