'

Mei 16
REGIO - Op zaterdag 18 mei wordt het seizoen 2019 feestelijk geopend. Om 13.00 uur zal Margreeth van der Kooij (voorzitter OAD), iedereen welkom heten in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo. Wilfried de Jong, Wethouder Cultuur, Ruimtelijke ontwikkeling & Duurzaamheid van gemeente Westerveld, doet het openingswoord . De muzikale omlijsting wordt verzorgd door junior leden van UDI. Alle ateliers zijn na opening, elk derde weekend van mei t/m oktober geopend van 13.00 tot 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd deze feestelijke start mee te maken.

Ga door met lezen van "Opening zesde editie Open Ateliers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
REGIO - De meeste dromen zijn bedrog? Niet bij het Eurovisie Songfestival! Een groot Nederlands zanger zong ooit dat de meeste dromen bedrog zijn. Niets is echter minder waar, zeker als je kijkt naar duizenden ambitieuze zangers die een sprong in het diepe wagen. Een sprong in het diepe om hun grootste dromen waar te maken, op zoek naar die geweldige overwinning. Tassen worden gepakt, op weg naar het onbekende. Klaar om te stoppen met dromen en gewoon te doen!

Ga door met lezen van "De meeste dromen zijn bedrog? Niet bij het Eurovisie Songfestival!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
DE WIJK - Mondharmonicaclub het Reestdal is dringend op zoek naar nieuwe leden. Het groepje is door ouderdom en overlijden van een aantal leden behoorlijk uitgedund. Onder leiding van dirigente Ina Zuidema wordt er iedere dinsdagmorgen vanaf 09.30 uur enthousiast gerepeteerd bij café de Wiekslag in De Wijk.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Mondharmonicaclub kan nieuwe leden gebruiken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 16
DE WIJK - Op zondag 19 mei zal het parcours van de Wielerronde (met name: de Dorpsstraat) vanaf 07.00 uur zijn afgesloten. Een afsluiting die direct na het evenement – verwachting is omstreeks 17.00 uur – zal worden opgeheven. Voor bewoners geldt, dat mochten zij in deze tijdsperiode gebruik willen maken van één van de wegen binnen het parcours, zij geadviseerd worden om hun auto buiten het parcours te plaatsen.

Ga door met lezen van "Omleidingen en verkeershinder tijdens Wielerronde"

Geplaatst door B S

Tweet This!