'

Mei 17
DE WIJK - De herinrichting van de Dorpsstraat in de Wijk is bijna afgerond. Na een intensieve periode waarin de Dorpsstraat vernieuwd is wordt deze feestelijk geopend op zaterdag 18 mei 2019. De werkgroep, bestaande uit inwoners en ondernemers uit de Wijk, heeft samen met de gemeente een leuk programma gemaakt voor de opening
Ga door met lezen van "Feestelijke opening nieuwe Dorpsstraat de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
MEPPEL - Voor het negende jaar op rij zal het zaterdag 25 mei weer feest zijn bij de Bikers Club Meppel in het Noorderpark. Dan organiseren zij hun North Park Party, welke vanaf twee uur begint met een open (club)huis. De afgelopen jaren is deze middag uitgegroeid tot een gezellig samenzijn van motorrijders uit de wijde omtrek en belangstellenden uit de buurt.

Ga door met lezen van "Open huis en feest bij Meppeler motorclub"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden ontvangt van minister De Jonge € 107.000 subsidie voor het project onafhankelijke cliëntondersteuning. Wethouder Jan van ’t Zand reageert enthousiast: “Met deze bijdrage kunnen we de kwaliteit van onafhankelijke cliëntondersteuning echt verbeteren. We kunnen onze ambitie waarmaken om inwoners van De Wolden, waar nodig, zo goed mogelijk vroegtijdige ondersteuning te bieden op weg naar zorg.”

Ga door met lezen van "Gemeente De Wolden ontvangt ruim een ton voor onafhankelijke cliëntondersteuning"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
Roordink is op zoek naar jou… kom vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 25 mei bij hét bedfijfswagencentrum Roordink in Zwolle. Van 10.00 - 15.00 uur ben je welkom en ook aan de inwendige mens wordt gedacht!

Talent voor sleutelen
Ben jij op dit moment werkzaam als vrachtwagenmonteur en wil je werken in een dynamisch bedrijf en in goede sfeer? Of ben je werkzaam in de opleggerwereld in de agrarische sector of in de personenwagen sector en wil je wel eens wat anders? Kom dan zaterdag 25 mei geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Roordink in Zwolle. Het bezoek verplicht je uiteraard tot niets maar mogelijk begint de rest van je carrière wel bij ons! Wij zijn er klaar voor en staan te popelen om ons bedrijf aan je te laten zien.

Ga door met lezen van "Niet lullen, maar sleutelen bij Roordink!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
REGIO - Zondag 19 mei is er weer een gezellige en sfeervolle braderie in Dieverbrug, nabij de dieversluis. Vele diverse standhouders zullen hier aanwezig zijn met onder andere kleding en fashion, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, brocante, snuisterijen en nog veel meer. De aanwezige winkeltje en horeca zullen ook op deze dag geopend zijn. Kom heerlijk struinen langs de kramen. De markt wordt gehouden van 11-17 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie op www.marktenenbraderieen..nl of bel met 06-24831603.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
REGIO - Royal Canin hondenvoer is en blijft toonaangevend op het gebied van goed hondenvoer! Achter het gezonde hondenvoer zit een team van dieren specialisten die precies weten welke voeding een hond nodig heeft. Een niet geheel onbelangrijk feitje is dat Royal Canin hondenvoer voor een hond ontzettend lekker is om te eten. Royal Canin biedt een zeer gevarieerd aanbod van hondenvoer aan. Een vaak gesproken gezegde van Royal Canin is: 'Geen hond is hetzelfde. Waarom zouden we ze dan wel dezelfde voeding geven?' En daar zit natuurlijk wel wat in!

Ga door met lezen van "Royal Canin hondenvoer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
BERGHUIZEN - Op zondag 19 mei is er weer een laagdrempelige “Kerk zonder Drempelviering” in de kerk in Berghuizen. Het thema is dit maal: “God ontmoeten?!” Wie kan zeggen dat hij of zij God heeft ontmoet? En is dat wel iets wat je zou willen? Sommige mensen beleven God in de natuur, anderen in de stilte en heiligheid van een oude kerk tijdens een vakantie.
Ga door met lezen van "God ontmoeten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 17
DRENTHE - Vanaf 12 mei presenteert het Drents Museum de tentoonstelling Gustaaf van de Wall Perné (1877-1911) – Schenking uit de collectie M. Rumpff. In de expositie worden de meest belangrijke werken van de Nederlandse kunstenaar Gustaaf van de Wall Perné getoond, waaronder het schilderij Psyche. Daarnaast zijn er werken op papier, boekbanden, houten decoratiestukken en een meubelstuk te zien. De kunstwerken van Van de Wall Perné laten op een unieke manier de tijdsgeest en drijfveren van kunstenaars rond 1900 zien.

Ga door met lezen van "Tentoonstelling over Gustaaf van de Wall Perné in Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!