'

Mei 18
DRENTHE - Hare Majesteit Koningin Máxima is, als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas, op donderdag 20 juni getuige van de ondertekening van Muziekakkoord Drenthe in theater De Tamboer in Hoogeveen. In Muziekakkoord Drenthe beloven scholen, culturele instellingen, pabo’s, gemeenten en provincie zich de komende jaren in te zetten voor meer en beter muziekonderwijs op de basisscholen in Drenthe.

Ga door met lezen van "Koningin Máxima bij ondertekening Muziekakkoord Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 18
Drenthe koploper digitalisering foto’s inrichting landelijk gebied

DRENTHE - Gedeputeerde Henk Jumelet en Evelien van Everdingen, directeur van Prolander, hebben donderdagmiddag de fotocollectie van de voormalige Dienst Landelijk Gebied (DLG) officieel online gezet. Dat deden zij tijdens het druk bezochte symposium over een eeuw ruilverkavelen in Drenthe, georganiseerd door het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Foto’s 100 jaar ruilverkaveling Drenthe nu online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 18
DE WIJK/IJHORST - Voor 25 mei hebben de leden van popkoor Nameless IJhorst-de Wijk al zingend een reis uitgestippeld die hen door meerdere landen en langs vele steden leidt. In hun liederen bezoeken zij onder andere Zwitserland (Smoke on the Water), Amerika (California Dreamin), Boedapest en zelfs de planeten Venus en Jupiter worden bezongen.

Ga door met lezen van "On the road met popkoor Nameless"

Geplaatst door B S

Tweet This!