'

Mei 19
DE WIJK - Afgelopen zaterdag was er was het zover, de heropening van de Dorpsstraat in De Wijk waar zoveel om te doen is geweest is klaar en werd onlangs opgeleverd. Vorig jaar toen de werkzaamheden begonnen zal mening Wieker dit vervloekt hebben als er weer eens omgereden moest worden, vast kwam te zitten in het verkeer of door het ‘bordencircus’ niet meer wist hoe te rijden.
Ga door met lezen van "Feestelijke heropening Dorpsstraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
DE WIJK - Onafhankelijk, onpartijdig en tussen de partijen in: dat is wat de scheidsrechters van Wacker-WIJC elke week op de velden in De Wijk en IJhorst in praktijk brengen. Notaris Johan Stotijn herkent dit vanuit zijn dagelijkse praktijk, als notaris zijn onafhankelijkheid en onpartijdigheid ook kernwaarden.


Ga door met lezen van "Stotijn Notariaat steekt scheidsrechters in het nieuw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 19
BERGHUIZEN - Een concert hoeft echt niet altijd in een traditionele zaal gehouden te worden. Dat bewijzen de jeugdleden van muziekvereniging de Bergklanken al jaren. Na onder andere de brandweerkazerne en de manege vormt dit jaar kringloopwinkel ‘De Wolden’ in Ruinerwold het decor. In het gloednieuwe pand krijgt het BBB-orkest (Beginnende Blazers Bergklanken) de kans zich te laten horen. De datum is geprikt: zondagmiddag 26 mei staan de deuren vanaf 15:15 uur open. Na het concert, dat om 15:30 uur begint, is er gelegenheid om na te praten met een borrel en een snack. Ook de winkelruimtes die normaal gesloten blijven, zijn na afloop tijdens een kijkje achter de schermen te bezichtigen.

Geplaatst door B S

Tweet This!