'

Mei 20
BROEKHUIZEN - Op zaterdag 25 mei geeft Jeanette Kommer op Broekhuizen 22 te Broekhuizen een Schilder-workshop. Je maakt kennis met schilderen op hout. Er wordt met voor-gemende kleuren acrylverf en veel water gewerkt. De bedoeling is dat je transparante lagen opbouwt met behulp van patronen. In de middag komt er als verrassing een extra leuke techniek bij die het plaatje compleet maakt.

Ga door met lezen van "Workshop 'Schilderen op hout' "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 11 mei gaf muziekvereniging Woudklank in een volle sporthal haar jaarconcert middels een muzikale stedentrip. Met nummers uit steden in alle uithoeken van de wereld lieten de vijf orkesten en slagwerkgroepen, aangekondigd door twee reisleiders, het beste van zich horen.

Ga door met lezen van "Met concert van Woudklank de wereld over"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WIJK - Rick Pluimers uit Enter is zondag de winnaar geworden van de Ronde van De Wijk. Bij de dames was Nancy van der Burg uit Gouda de winnares. Alle categorieën kwamen in actie. De nadruk lag op de jongeren, die gaan rijden voor een kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap. Behalve de jeugd kwamen ook dames en heren aan de start, tot de eliterenners aan toe.


foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Rick Pluimers winnaar Ronde van De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WOLDEN - Burgemeester Roger de Groot reikte op zaterdag 18 mei 2019 omstreeks een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Johannes Leonardus Antonius van Hagen in Chateauhotel en -restaurant ‘De Havixhorst’ in De Schiphorst. Met deze uitreiking zal de inwoner van De Wolden onderscheiden worden als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ga door met lezen van "Uitreiking Koninklijke onderscheiding "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
DE WIJK - In de week van 6 tot en met 11 mei haalden collectanten van de Maag Lever Darm Stichting maar liefst 1599,01 op in De Wijk. De collectanten gingen langs de deuren om aandacht te vragen voor de spijsvertering; een wonderlijk stelsel dat zowel je vriend of je vijand kan zijn.

Ga door met lezen van "Bijna 1600 euro collecte Maag Lever Darm Stichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
OOSTEINDE - He’j de band’n al vol met wind? Want Hemelvaartsdag is in aantocht! En dat betekent: ‘op de fietse’ met Buurtvereniging Oosteinde (BVO). Elk jaar organiseert BVO de populaire familiefietstocht op Hemelvaartsdag.


Hemelvaartsdag 30 mei 2019: Nieuwste fietspaden in De Wolden beleven tijdens familiefietstocht

Ga door met lezen van "Buurtvereniging organiseert familiefietstocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 20
REGIO - Veel mensen zweren erbij: een goede oven. Het geeft zoveel mogelijkheden als het om het maken van lekkere gerechten gaat. Ovenschotels en pizza’s, maar ook taarten en cakes. Wie kan er eigenlijk zonder! Maar als je aan een nieuwe toe bent; welke oven kies je?

Ga door met lezen van "Waar moet je op letten bij het kopen van een oven?"

Geplaatst door B S

Tweet This!