'

Mei 22
DE WOLDEN - Gemeente De Wolden is een veilige gemeente en dat willen we graag zo houden. Toch kan het soms voorkomen dat u zich als inwoner wel eens onveilig voelt. Wanneer voelde u zich voor het laatst onveilig? Toen u naar huis fietste in het donker? Of misschien toen u alleen langs een groepje jongeren liep? Misschien voelde u zich onveilig omdat uw buren veel herrie veroorzaken of omdat men agressief tegen u was in het verkeer?

Ga door met lezen van "Hoe veilig voelt u zich eigenlijk in De Wolden? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
DE WIJK - Sinds vrijdag 17 mei is de Wijk een Buurt AED rijker. Het benodigde geld voor de aanschaf van deze AED is bijeengebracht door de bewoners van de Oosterakker en directe omgeving. De AED werd geïnstalleerd door Installatietechniek De Wiek en hangt aan een muur op de binnenplaats van het appartementengebouw de Wijckhorst. De AED is inmiddels aangemeld bij het oproepsysteem voor burgerhulpverleners.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
RUINEN - Door wethouder J. van ’t Zand is een paar weken geleden de aftrap gegeven voor het project 'Dementievriendelijk de Wolden'. De laatste avond in deze reeks vindt plaats in Ruinen en wel op maandag 27 mei in de ’t Neie Punt in Ruinen.

Ga door met lezen van "Aftrap voor project 'Dementievriendelijk de Wolden'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
DE WIJK - De maand maart hebben we mee gedaan aan de landelijke actie bakken voor KIKA. We hebben heel wat koekjes, cupcakes, taarten gebakken en versiert. Op vrijdag 17 mei hebben de kinderen de cheque met een fantastisch mooi bedrag van € 800,00 overhandigt aan José Rijkaart-Verlaan van Stichting Kinderen Kankervrij. De sponsors Coop Dunnink, Bakkerij Oegema Zuidwolde en Bakkerij Berghuis Zuidwolde jullie ook bedankt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 22
MEPPEL – Op zondagmiddag 26 mei vindt de tweede editie van de Grand Prix in het centrum van Meppel plaats. Tussen 12.00 en 17.00 uur gaan bedrijven de strijd met elkaar aan in deze kartwedstrijd. Junior Kamer Meppel-Reestmond (JCI) organiseert dit evenement en de opbrengst wordt besteed aan een grafische update van winkelcentrum Swaenenborgh.

Ga door met lezen van "Grand Prix Meppel "

Geplaatst door B S

Tweet This!