'

Mei 24
ZUIDWOLDE - Bij een kopstaart aanrijding tussen vier personenauto’s op de A28 ter hoogte van Zuidwolde is een persoon gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste de auto’s achter op elkaar. Door het ongeval ontstond ongeveer 5km file op de A28 tussen afslag Zuidwolde en Meppel.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
DE WIJK/KOEKANGE - De kinderen van IKC de Horst, OBS de Rozebottel en de Johan Frisoschool uit Koekange genoten vrijdag samen van een mooi opgezette, en gezamenlijke sportdag bij Zwembad de Slenken. De sportactiviteiten bestonden uit: verspringen, hindernisbaan, hockeyparcours, boogschieten, grote bal werpen, knothockey en stoepranden. In het zwembad waren schatduiken en banen zwemmen erg in trek. In de sporthal was een luchtkussen neer gezet. Hier werd een estafette gehouden. Daarnaast waren er nog workshops Kickboksen en Freerunnen. Het was voor de kinderen vooral een gezellige en leerzame dag, waarbij er sportief tegen elkaar werd gestreden.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Gezamenlijke sportdag scholen De Wijk en Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
DE WOLDEN - In opdracht van het college van B&W worden in de komende periode asfaltreparaties uitgevoerd aan diverse wegen in De Wolden door de firma Akroh BV uit Den Ham.

Ga door met lezen van "Asfaltreparaties De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
Roordink is op zoek naar jou… kom vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 25 mei bij hét bedfijfswagencentrum Roordink in Zwolle. Van 10.00 - 15.00 uur ben je welkom en ook aan de inwendige mens wordt gedacht!

Talent voor sleutelen
Ben jij op dit moment werkzaam als vrachtwagenmonteur en wil je werken in een dynamisch bedrijf en in goede sfeer? Of ben je werkzaam in de opleggerwereld in de agrarische sector of in de personenwagen sector en wil je wel eens wat anders? Kom dan zaterdag 25 mei geheel vrijblijvend een kijkje nemen bij Roordink in Zwolle. Het bezoek verplicht je uiteraard tot niets maar mogelijk begint de rest van je carrière wel bij ons! Wij zijn er klaar voor en staan te popelen om ons bedrijf aan je te laten zien.

Ga door met lezen van "Niet lullen, maar sleutelen bij Roordink!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
DE SCHIPHORST - Bij een eenzijdig ongeval op de Schiphorsterweg in Schiphorst is een personenauto tegen een boom gebotst. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en raakte de boom. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
HOOGEVEEN – De brandweer van Hoogeveen heeft vrijdagmiddag ter hoogte van het zuiderpark in het water van de Hoogeveense Vaart gezocht. Ter plaatse zou een verdachte te water zijn geraakt en mogelijk iets zijn verloren waarna de politie de brandweer inschakelde voor assistentie. Of de verdachte is aangehouden is niet bekend.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
Noordelijk kampioenschap mennen in Zuidwolde

ZUIDWOLDE – Het buurtschap Steenbergen in Zuidwolde is van 24 tot en met 26 mei weer het decor van de samengestelde menwedstrijd. Dit jaar is Menvereniging Zuidwolde tevens weer gastheer van de noordelijke titelstrijd, die jaarlijks rouleert tussen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.


foto: Artizzl Media/Peter Nefkens


Ga door met lezen van "Tijdens samengestelde menwedstrijd op 25 en 26 mei"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 24
RUINEN - Op dinsdag 28 mei 2019 is het echtpaar Wilmink-Best 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op dinsdag 28 mei. Het echtpaar viert het jubileum thuis aan Jan Wierengaweg in Ruinen.

Geplaatst door B S

Tweet This!