'

Mei 25
KOEKANGE - Het is inmiddels een begrip in Koekange, de Highland Games. Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei vinden deze alweer voor het zevende jaar op rij plaats aan de Harm Smeengestraat. Diverse teams gaan hier de strijd weer met elkaar aan op verschillende onderdelen. De kameraden Henk Hummel en Ard Warnders tekenen wederom voor de organisatie van het evenement.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Highland Games Koekange inmiddels een begrip"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
DE WIJK - De Swim2Walk georganiseerd door de organisatie van de wandel4daagse en van de zwem4daagse is wederom een groot succes geworden. Mede door de afwisseling waren er veel deelnemers. Bij de start op dinsdag waren er meer dan honderd zwemmers die baantjes kwamen trekken in het zwembad. Mede door het mooie weer was een duik in het zwembad beslist geen straf. Ook trad het leerlingenorkest van Apollo onder leiding van Ilona Slomp op.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Swim2walk weer een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 25
MEPPEL - De landelijke uitzendorganisatie Actief Werkt! opent een nieuwe vestiging in het centrum van Meppel. Donderdag 6 juni organiseren wij vanaf 15:30 uur een feestelijke opening. Om te vieren dat wij sinds mei 2019 gevestigd zijn in ons nieuwe pand aan de Kruisstraat 28 in Meppel.

Ga door met lezen van "Uitzendbureau opent nieuwe vestiging"

Geplaatst door B S

Tweet This!