'

Mei 26
DE WOLDEN - Een inwoner van De Wijk zag zijn trotse bezit gisteren in vlammen opgaan. De bestuurder had zijn de cabrio aan de kant gezet nadat hij iets verdachts rook. Dit gebeurde op de Hoge Linthorst nabij Koekange. Een kortsluiting onder de motorkap was de oorzaak van de brand. De bestuurder bleef ongedeerd.Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
DE WOLDEN - Anders dan voorgaande jaren sluit JMZ De Wolden zich vanaf 2019 aan bij de landelijke week van de Jonge Mantelzorger van 3 tot en met 9 juni. Kent u iemand die tussen de 6 en 23 jaar oud is en opgroeit met een ouder, broer, zus of iemand anders in de directe omgeving die zorg nodig heeft? Meld deze Jonge Mantelzorger dan aan voor een bioscoopbon.

Ga door met lezen van "Jonge Mantelzorger? Dat verdient een bioscoopbon!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 26
HOOGEVEEN - In het Spaarbankbos in Hoogeveen zijn vanaf 1 juni twintig kunstwerken van twintig kunstenaars uit Noord-Nederland te zien. Op zaterdag 22 juni wordt langs de kunstroute met de naam Buitenlucht een Instawalk gehouden. Beginnende en gevorderde fotografen op Instagram kunnen met fotocamera of smartphone, onder begeleiding van fotograaf en beeldend kunstenaar Sake Elzinga, foto’s maken die vervolgens op Instagram worden gedeeld onder de hashtag Buitenlucht.

Ga door met lezen van "Instawalk Spaarbankbos"

Geplaatst door B S

Tweet This!