'

Mei 28

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
RUINERWOLD - Zaterdag 25 mei deden vijf mannen uit Ruinerwold weer mee aan de Elfmerenfietstocht in Friesland. Zij hebben de 150 km volbracht. Onderweg kregen ze veel complimenten over het wielertenue wat ze droegen: Ruinerwold Peregoed. Na afloop ontvingen ze een prachtige medaille.


(op de foto v.l.n.r. : Reinie Jonkers, Reinder Smit, Albert Boverhof, Jan Ems en Gerard Slomp.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
DE WOLDEN - In de laatste burgerpeiling Waar Staat Je Gemeente, die vorig jaar onder inwoners is gehouden, zien we een duidelijk stijgende lijn in de waardering van de Woldenaren voor hun gemeente. Dit geldt voor alle ondervraagde thema's (wonen en leven, gemeentelijke dienstverlening, zorg en welzijn, relatie inwoner-gemeente).

Ga door met lezen van "Inwoners De Wolden geven gemeente hogere waardering "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
RUINERWOLD - Een waterlekkage, die de nodige schade aanrichtte in een bedrijfspand in Ruinerwold, bracht gisteren een wietkwekerij aan het licht. In het pand was sinds twee maanden een particuliere kringloopwinkel gevestigd. Op de bovenverdieping was (buiten het zicht van de klanten) een wietkwekerij ingericht. Een fikse waterlekkage zorgde voor een verzakking in het pand en kwam de illegale activiteit min of meer bij toeval aan het licht. Het gaat hier niet om het pand van Kringloop De Wolden.Ga door met lezen van "Waterlekkage leidt naar wietkwekerij in bedrijfspand "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
DE WIJK - Op 5 juni is in De Wijk een gezellige middag met Henk Hooijer (Babbelegoegies) Het programma met zelf geschreven verhalen, columns, gedichten en liedjes, alles in streektaal met veel humor. Twee onderwerpen komen regelmatig terug. Het verschil tussen mannen en vrouwen en de consequenties van het ouder worden.

Ga door met lezen van "Gezellige middag met Henk Hooijer (Babbelegoegies) "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
DE WIJK - Afgelopen zaterdag is het kindertheater aan de Willem Koopsweg in De Wijk geopend door Riet Muller. Kindercircus Okidoki was van de partij om een aantal voorstellingen te verzorgen. Verder waren doorlopende activiteiten van mobiele smid Jan Bos, muziekoptredens, bellen blazen, pannenkoeken bakken met meel van de Wieker Meukle, imkersvereniging met honing en een relaxplak om de zwerfboeken te lezen. En uiteraard koffie, thee en diverse lekkernijen om te proeven.foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Mei 28
RUINERWOLD - Een lastig karwei zou het hoe dan ook worden. Ruinerwold moest zondag winnen in Dalen en de concurrentie moest flink punten laten liggen. Alleen dan kon Ruinerwold zich nog rechtstreeks handhaven. Ook voor Dalen waren de belangen groot, het moest winnen om verzekerd te zijn van een plek in de nacompetitie voor promotie.

Ga door met lezen van "Ruinerwold gaat nacompetitie in na verlies in Dalen"

Geplaatst door B S

Tweet This!