'

Jun 1
DE WIJK - Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt, is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 68+er uit de Wijk en Koekange in de eerste week van juni 2019 een uitnodiging voor een Fitheidstest op maandag 1 juli in sporthal de Slenken in de Wijk.


foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Fit en gezond in de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Bij een ernstig Ongeval op de N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug zijn twee personenauto's frontaal op elkaar gereden. De brandweer en trauma helikopter zijn ter plaatse voor assistentie. Bij het ongeval raakten twee personen gewond waarvan 1 ernstig. Een van beide auto's is op de verkeerde weg helft beland. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Persoon vlucht bij Dodelijk ongeval N377 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
REGIO - Zaterdag 22 juni vindt in Dwingeloo Zomerzinnen plaats. Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma opent om 15 uur het literatuur- en muziekfestival. Meer dan dertig landelijk en regionaal bekende schrijvers, dichters en muzikanten zullen op en rond de Brink optreden. De 13e editie heeft als thema: over de grens.

Ga door met lezen van "Zomerzinnen 2019 gaat over de grens"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
Méér Muziek in de Klas Lokaal stimuleert structureel muziekonderwijs op alle basisscholen

DRENTHE - Scholen, culturele instellingen, Pabo’s, muziekverenigingen en overheden in Drenthe gaan zich samen inzetten voor meer en beter muziekonderwijs op alle basisscholen in deze provincie. De ruim twintig partijen tekenen op 20 juni een samenwerkingsovereenkomst waarin de afspraken rond muziekeducatie zijn vastgelegd voor de komende jaren.


Ga door met lezen van "Scholen en organisaties werken aan Muziekakkoord Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WIJK - Belangenvereniging De Wijk is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het huidige bestuur heeft er nog steeds veel zin in maar het regelement zegt dat het tijd is voor nieuwe bestuursleden. Wie heeft zin om samen met ons de standpunten van de bewoners uit te dragen naar de gemeente, te zorgen dat we niet onder sneeuwen.

Ga door met lezen van "Belangenvereniging De Wijk zoekt nieuwe bestuursleden "

Geplaatst door B S

Tweet This!