'

Jun 5
ZUIDWOLDE - Wat vallen ze op! Die blauwe vrouwen (of zijn het mannen?) in de tuin van Museum De Wemme. Waar gaan ze eigenlijk heen? En wat zijn dat daar verderop voor bijzondere rode bloemen? Het zijn allemaal beelden die gemaakt zijn door Zjkln (spreek uit Jacqueline) uit Kerkenveld.Ga door met lezen van "Blauwe personen in tuin van Museum De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
MEPPEL - Maak kennis met het opleidingsaanbod van Kenniscentrum WMO op 1 juli te Meppel. Omscholing naar het Sociaal Domein? Maandag 1 juli houdt Kenniscentrum WMO open huis en kan iedereen kennismaken met het opleidingsaanbod. Tussen 15.00 uur en 20.00 uur vinden er presentaties plaats en kun je een echt ‘Keukentafelgesprek’ ervaren.

Ga door met lezen van "Open dag opleidingscentrum Kenniscentrum WMO"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DE WIJK/KOEKANGE - De Brandweerpost De Wijk/Koekange kan nieuwe mensen gebruiken. Daarom was er dinsdagavond een inloopavond voor enthousiaste mannen en vrouwen die het korps willen komen versterken. En de opkomst valt niet tegen. Zes personen die de oproep op social media hebben gelezen kwamen naar de brandweerpost.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Brandweer De Wijk Koekange werft nieuwe mensen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DRENTHE - Het Pinksterweekend worden in diverse plaatsen braderieën georganiseerd. Het pinksterweekend is in Dieverbrug de Sluisdagen. Een prachtig evenement met circa 30 historische schepen. Op 1e pinksterdag, zondag 9 juni is daarbij een gezellige pinkstermarkt. Diverse standhouders zullen zich in deze prachtige ambiance presenteren. Ook de aanwezige winkeltjes en horeca zullen geopend zijn. De markt in Dieverbrug is van 11.00-17.00 uur. De toegang is geheel gratis dus het is zeker een bezoekje waard. Meer informatie kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DRENTHE - Het noodweer heeft dinsdagavond voor veel overlast gezorgd in zuid-west Drenthe. Zo kwamen er diverse meldingen van stormschades en omgevallen bomen binnen bij de meldkamer Noord-Nederland. Ook aan de Kolderveen in Nijeveen ging het mis hier bezweek een grote boom in de storm en beschadigde in zijn val een woning. Het knmi had voor de provincies Drenthe, Overijssel en Friesland code oranje afgekondigd in verband met het naderende noodweer.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!