'

Jun 9
DRENTHE - Op vrijdagmiddag 14 juni kunnen bezoekers deelnemen aan een rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het prachtige monumentale pand van het Drents Archief. De rondleiding start in de supermoderne entree van het archief. Bezoekers maken een reis door de tijd door het monumentale pand uit 1901 om vervolgens te eindigen in de middeleeuwse kloostergang. De rondleiding start om 14.00 uur en duurt een half uur. Na afloop is er gelegenheid de film van de maand bekijken in de Digilounge. In juni is dat ‘TT 1986: zijspan en 500CC’. Deelname is gratis.

Ga door met lezen van "Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
DE WIJK - De Historische Vereniging De Wijk-Koekange organiseert op dinsdag 18 juni 2019 een wandeling met als thema ‘Dickninge, nader beschouwd’. Onder leiding van een gids. De wandeling is ongeveer 1 km en duurt ongeveer 1 uur. Kosten € 2,00 p.p. Aanvang 19.00 uur bij het grote witte hek in Dickninge. Opgave: bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) in de molen van de Wijk, elke dag geopend van 10.30 uur tot 14.30 uur.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
ZUIDWOLDE - Op 11 juni wordt de jaarlijkse voorlichting over alcohol weer georganiseerd door Keten United. Voor de keten die aangesloten zijn bij Keten United is dit een verplicht onderdeel. Het is één van de voorwaarden voor goedkeuring van deelname aan het project.

Ga door met lezen van "Voorlichting Keten United voor keetjongeren en ouders over alcohol"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 9
REGIO - Dankzij onze deelname aan de Rabobank Coöperatieweken, en de vele stemmen die de leden op ons project uitbrachten, kunnen we op 2e Pinksterdag weer een Natuur Beleefdag organiseren. U kunt deze activiteit sportief beleven door vanaf 13.00 uur op het marktplein in Staphorst, te starten aan de jaarlijkse Fietstocht van de fietscommissie. Deze fietstocht brengt u vanzelf naar de Zwarte Dennen waar volop activiteiten voor u worden gepresenteerd.

Ga door met lezen van "Natuurbeleefdag 2e Pinksterdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!