'

Jun 11
DE WIJK - Bij een ongeval op de Commissieweg in De Wijk zijn twee personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak belande beide voertuigen bij elkaar op de rijbaan en botste de tegemoet komende auto in de flank. Twee ambulances kwamen ter plaatse voor assistentie. De verkeersongevallen analyse stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
REGIO - Op 14 september staat de Open Monumentendag weer op de agenda. Bent u eigenaar van een monument of een pand met een bijzondere historie? Of een ander architectonisch interessant gebouw? Stel uw monument dan open en vier met ons de landelijke Open Monumentendag.

Ga door met lezen van "Viert u de Open Monumentendag met ons mee? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
DE WIJK - Met meer dan tweeduizend starts was landgoed Dickninge in de Wijk weer het toneel van een fraai Pinksterconcours. Het programma bood voor alle niveaus en leeftijden wedstrijden, waarbij in de Wijk ook plaatsing kon worden afgedwongen voor finales van verschillende competities: De Wolden Cup voor jonge paarden, de Van der Graaf de Molen Dressuurcompetitie, en de Horka Cup voor pony’s.foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Age Flapper winnaar Pinksterconcours De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
RUINERWOLD - Op zondag 23 juni zet biologisch dynamisch kruidenbedrijf Het Blauwe Huis vanaf 10.00 uur haar deuren open voor het publiek. Dit jaarlijks terugkerende evenement belooft weer een mooie dag te worden voor jong en oud. Er valt van alles op het erf te beleven, zoals rondleidingen, lezingen over de biologisch-dynamische kruidenteelt, kruidenworkshops, kinderactiviteiten en natuurlijk livemuziek. Daarnaast is er ook een markt met een keur aan biologische producten. Kom langs en geniet!Ga door met lezen van "Open dag kruidenbedrijf Blauwe Huis"

Geplaatst door B S

Tweet This!