'

Jun 12

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
DRENTHE - Decennialang komt tv-maker en journalist Rick Nieman al in Italië. Hij houdt enorm van het land en van de mensen. Dit voorjaar was de 8-delige documentaireserie Langs Romeinse Wegen te zien op televisie, waarin hij kriskras door Italië reisde. In het kader van de tentoonstelling Sprezzatura – Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910) is Nieman op zondag 16 juni 2019 te gast in het Drents Museum. Cunera van Selm, journalist van RTV Noord, interviewt hem over zijn band met zijn geliefde Italië.

Ga door met lezen van "Rick Nieman te gast in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
ZUIDWOLDE - Om de molen van Zuidwolde na de restauratie te kunnen blijven onderhouden, houdt stichting De Meule van Wassens in juni een grote donateursactie. Vrijwilligers benaderen inwoners huis-aan-huis om donateur te worden. Met subsidies van de gemeente, provincie en het rijk wordt de molen dit jaar volledig gerestaureerd zodat deze eind van het jaar weer kan draaien en malen. Om de korenmolen voor de lange termijn te behouden zijn jaarlijkse inkomsten nodig.


foto: Dienke Dorland

Ga door met lezen van "Donateursactie voor behoud molen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
DE WIJK - Afgelopen woensdag zijn de peuters en kleuters van IKC De Horst op schoolreisje geweest. De kleuters reisden af naar Leek, de kinderen hebben zich goed vermaakt in Nienoord en wat was het spannend in de dubbeldekker. Een hele belevenis. De peuters zochten het dichter bij huis en hadden veel plezier in de speeltuin in Havelte. Bij het weggaan kregen alle kinderen nog een softijsje, dat maakte het feest helemaal compleet en wat hadden we een geluk met het mooie weer!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 12
ZUIDWOLDE - Op 22 juni 2019 wordt de tweede editie van obstacle run zwembad de Waterlelie in Zuidwolde gehouden. Op zaterdag 22 juni 2019 houdt Zwembad de Waterlelie in de velden en bossen rondom het zwembad in Zuidwolde voor de tweede keer een uitdagende Obstacle Run voor deelnemers van alle leeftijden.Ga door met lezen van "Obstacle Run Zwembad de Waterlelie"

Geplaatst door B S

Tweet This!