'

Jun 13
Dinsdag 18 t/m vrijdag 21 Juni 2019

DE WIJK - Voor de derde keer organiseert Motorclub De Antrappers in samenwerking met drie bevriende motorclubs uit de regio weer een Motor Avondvierdaagse gehouden om geld in te zamelen voor Het Glazen Huis te Gramsbergen.Ga door met lezen van "Motor Avondvierdaagse voor A.L.S."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
REGIO - Zondag 23 juni om 10.00 uur is er een Taizé-viering in de Protestantse Gemeente van IJhorst/De Wijk. Een Taizé-viering is een vorm van een gebedsdienst die meditatief van karakter is en “begin noch einde kent” Tijdens de viering staat het zoeken naar gemeenschap met God centraal, dit doen we door gemeenschappelijk gebed, zingen, stilte en persoonlijke bezinning. U bent van harte welkom.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
18 juni: open praktijkdag in ‘t Wheemhuus

ZUIDWOLDE - Op dinsdag 18 juni houden therapeuten Astrid Kolfschoten en Christien Beekelaar een open dag in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde. Belangstellenden kunnen vrijblijvend informatie krijgen en zelf ervaren wat triggerpoint- en diverse massagebehandelingen kunnen opleveren. De informatieochtend is gratis te bezoeken tussen 09.00 en 12.00 uur.

Ga door met lezen van "Kennismaken met massage- en triggerpointtherapie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
voor Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden

REGIO - Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

Ga door met lezen van "Tassen webshop TheBagstore.nl veilt tassen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 13
DRENTHE - Na een succesvolle pilot in Zuidoost-Drenthe kunnen volgend schooljaar alle vmbo- en praktijkscholen in Drenthe deelnemen aan het project Culturele Mobiliteit. Dit betekent dat deze scholen met de leerlingen in de eerste en tweede klassen goedkoop met de bus naar de Drentse musea kunnen reizen. De provincie stelt hiervoor 30.000 euro beschikbaar. Het project Culturele Mobiliteit moet er voor zorgen dat meer vmbo-leerlingen kennismaken met kunst en de historische verhalen van Drenthe.

Ga door met lezen van "Busvervoer naar musea voor vmbo-scholen uitgebreid"

Geplaatst door B S

Tweet This!