'

Jun 14
MEPPEL - Het 15e Grachtenfestival gaat van start dit weekend en duurt van 4 tot 16 juni. Dit jaarlijks terugkerende evenement is inmiddels niet meer weg te denken op de evenementenkalender van Meppel. Het Grachtenfestival Meppel kenmerkt zich door allerlei activiteiten, waarbij het accent ligt op de mooie grachten van Meppel.


archieffoto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Grachtenfestival Meppel van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
uit handen van burgemeester Roger de Groot

DE WOLDEN
- Na een opleiding van vier maanden krijgen de 12 Politiekids dinsdag 18 juni hun welverdiende diploma. In februari zijn de Politiekids gestart met het project met het afleggen van een eed. Daarna hebben de kinderen de opleiding gevolgd. Dinsdag 18 juni laten ze tijdens het examen zien wat ze allemaal hebben geleerd. Aansluitend is de diploma-uitreiking door burgemeester Roger de Groot.

Ga door met lezen van "12 Politiekids ontvangen hun diploma"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
DE WIJK - Op zaterdag 15 juni van 11.00-16.00 uur organiseert VVN Drenthe, in samenwerking met VVN afdeling Zuid West Drenthe (Hoogeveen, De Wolden, Meppel) een programma met betrekking tot educatie, voorlichting en preventie in het Zwembad De Slenken, H. Tillemaweg 63a in De Wijk. Het programma is voor iedereen gratis toegankelijk en kosteloos voor deelname.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Auto te Water wat moet je doen?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 14
ZUIDWOLDE - Bij de Hervormde kerk van Zuidwolde wordt zaterdag 29 juni de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Deze rommelmarkt is een begrip in de regio en staat garant voor veel gezelligheid. Naast de vele kramen met te koop aangeboden goederen is er voldoende gelegenheid om wat te eten en te drinken. Om 11.30 uur is er een verkoop bij opbod, gevolgd door het Rad van Fortuin.

Ga door met lezen van "Jaarlijkse rommelmarkt Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!