'

Jun 16
RUINERWOLD - Op vrijdagavond 21 juni 2019 (midzomeravond) treden Harm en Roelof “oet Slien” op in de Karstenhoeve. De deel van de boerderij is deze avond weer omgetoverd tot een gezellig theater. Harm en Roelof staan garant voor een heerlijke avond Drents cabaret! Humor, ontroering, prachtige teksten, mooie muziek, alles passeert de revue.

KHR-H+R-16-fotokrant1

Ga door met lezen van "Harm en Roelof bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
REGIO - De detailhandel heeft in april 2,3 procent meer omgezet dan in april 2018, meldt het CBS. Het verkoopvolume was eveneens 2,3 procent hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online 15,9 procent meer omgezet.

Ga door met lezen van "Detailhandel zet ruim 2 procent meer om in april"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
DE WIJK - Een groep van zeventien motorrijders met ronkende Harley Davidson motoren trok vrijdagmiddag rond 15.00 uur door de Wieker Meule. Marc Lakke uit De Wijk, een van de motorrijders had deze ludieke tussenstop geregeld met molenaar Erwin de Jonge.
foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ronkende Harleys door de Wieker Meule"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
RUINERWOLD - De speelsters van KIOS D2 zijn zaterdag 15 juni door een 16-4 overwinning op ODIS D1 kampioen geworden. Waar ze het de week eerder tegen Noveas D2 nog hadden laten liggen, waren ze nu vanaf het begin aan wakker. Via een aantal mooie treffers werd de overwinning en daarmee het kampioenschap veilig gesteld, ook al omdat medeconcurrent Noveas D2 maar nipt won en daardoor op doelsaldo tweede is geworden.

Ga door met lezen van "KIOS D2 op doelsaldo kampioen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 16
DRENTHE - Op de oostelijke dijk van het Noord-Willemskanaal tussen de Taarlosebrug en de Onlandweg wordt een betonnen fietspad aangelegd. De werkzaamheden aan dit eerste Drentse deel van de Doorfietsroute tussen Assen en Groningen beginnen op maandag 24 juni.

Ga door met lezen van "Start aanleg Drentse deel Doorfietsroute"

Geplaatst door B S

Tweet This!