'

Jun 17
DE WIJK - Onder ruime publieke belangstelling van ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s werd afgelopen zaterdag het jaarlijkse clubkampioenschap van WGV georganiseerd. Om kwart voor negen werd er gestart met turnen in de verschillende categorieën. Iedere turnster moest het onderdeel brug, vloer, sprong en balk uitvoeren. Aan het einde van de morgen werden de medailles uitgereikt in iedere categorie en werd Hilleen Kip gehuldigd tot clubkampioen turnen.


Medea Schra (freerun), Marlou Oldengarm, Roos Hooijer, Mariska van Regteren (acro), Hilleen Kip (turnen)

Ga door met lezen van "Clubkampioenschappen WGV weer groot succes!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
ZUIDWOLDE - Deze week even lekker ontspannen en de band met jouw paard verstevigen? Doe dan mee met het boetseren van het hoofd van jouw paard.Kunstzinnige Activiteit in het kader van het European Jumping Championship begeleid door Elisa van den Berg Beeldend kunstenaar. We boetseren dit op de helft van de ware grootte.

Ga door met lezen van "Paardenhoofd Boetseren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 17
DE WIJK - VTV de Slenken heeft zaterdag 15 juni samen met Groei en Bloei hun jaarlijkse open tuindag gehouden. Ondanks de vele regen, kwamen mensen uit de Wijk en omstreken de tuinen bezichtigen. Ook dit jaar lagen de tuinen er weer op en top bij. Bezoekers lieten zich deskundig informeren. Ook volgend jaar hoopt de volkstuin weer een open tuindag te organiseren. Hopend dat weergoden ons dan beter gezind zijn.

Geplaatst door B S

Tweet This!