'

Jun 18
VEENINGEN - Op de A28 bij Veeningen is dinsdagmiddag een camper van de weg geraakt en de sloot ingereden. De bestuurder raakte ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval ontstond een file van meer dan 3 km. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
REGIO - Zondag 23 juni staat de 15e “Wandeldag Oldeberkoop” op stapel. De kuierliefhebbers kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden. Er kan gekozen worden voor een 10, 15, 30 of 40 kilometer route. Doorgaans weten de wandelliefhebbers Oldeberkoop goed te vinden voor een fijn dagje in de buitenlucht.

Ga door met lezen van "Kuierevenement wordt voor de 15e keer georganiseerd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
RUINEN - Hotel De Stobbe heeft het dak op de bestaande locatie Westerstraat 84 in Ruinen beschikbaar gesteld aan Duurzaam Ruinen voor haar collectieve zonnepanelen project. “Wij hadden na lang zoeken al wel een dak gevonden, maar het dak dat Hotel de Stobbe ons nu aanbiedt is ideaal. De ligging ten opzichte van de zon kan niet beter. En we verwachten niet dat de constructie aangepast hoeft te worden!”, zegt Henk Vrijhof van de werkgroep Duurzaam Ruinen enthousiast.


Ga door met lezen van "Ruinen krijgt een Zonnedak op Hotel De Stobbe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
RUINERWOLD - Een aantal inwoners van Ruinerwold maakt zich erg ongerust over de plannen van de gemeente om een prestigieus, luxe Multi functionele accommodatie (MFA) in Zuidwolde te bouwen. De kosten worden afgerond geraamd op € 14 miljoen. Wij maken ons grote zorgen over de gevolgen van deze investering voor alle inwoners (lastenverzwaring, teruglopende subsidies, geen ruimte voor andere investeringen in de overige kernen: Ruinerwold, Ruinen, Koekange, De Wijk)


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inwoners bezorgd over plannen gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
RUINERWOLD - Onder een heerlijk zonnetje werden vrijdag 14 juni de clubkampioenschappen voor de jeugd van tennisvereniging TC ’T Wold gespeeld op het tennispark aan dijkhuizen in Ruinerwold. In de groepen rood, oranje en groen werd, met veel plezier, fel gestreden voor de eer van clubkampioen 2019. In de categorie groen ging Tim Wienen er met de winst vandoor.Ga door met lezen van "Clubkampioenschappen jeugd TC ’T Wold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 18
ZUIDWOLDE - De ombudsman van De Wolden, Maas van Egdom, houdt elke maand spreekuur. U kunt daar met uw klachten of vragen over uw behandeling door de gemeentelijke organisatie terecht. Het eerstvolgende spreekuur is op maandag 24 juni mei 2019. U kunt voor dat spreekuur een afspraak maken met Anita van Ulsen, telefoonnummer 0528-291557. Of mailen naar ombudsman@dewolden.nl. Bij spoedgevallen is in overleg een afwijkende afspraak mogelijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!