'

Jun 19
ZUIDWOLDE - René)de Vent wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Rekenkamer van gemeente De Wolden. Hij volgt daarmee dhr. Jorritsma op. De benoeming geldt in principe voor vijf jaar. De heer De Vent (58 jaar) is acht jaar wethouder in Hardenberg geweest (2010-2018) en werkt thans parttime bij de Tafel van de Regio Zwolle, via het consultancybureau Keizer & Visser uit Zwolle.

Ga door met lezen van "Nieuwe (beoogde) voorzitter Rekenkamercommissie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
DE WOLDEN - In de laatste burgerpeiling Waar Staat Je Gemeente, die vorig jaar onder inwoners is gehouden, zien we een duidelijk stijgende lijn in de waardering van de Woldenaren voor hun gemeente. Dit geldt voor alle ondervraagde thema's (wonen en leven, gemeentelijke dienstverlening, zorg en welzijn, relatie inwoner-gemeente).

Ga door met lezen van "Inwoners De Wolden geven gemeente hogere waardering "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
REGIO - Dinsdag 25 juni vindt voor de derde keer de Nationale Bijscholingsdag plaats te Zwolle. Bij van der Valk te Zwolle komen ruim 190 Consulenten bijeen om zich op deze dag te laten bijscholen. De Nationale Bijscholingsdag is in het leven geroepen om Wmo consulenten en Jeugdprofessionals in contact te brengen met elkaar en om up-to date te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Tijdens deze druk bezochte bijeenkomst, gaat tevens het nieuwe magazine ‘WMO Doet’ gepresenteerd worden.

Ga door met lezen van "Eerste magazine ‘WMO Doet’ voor Rita Verdonk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 23 juni opent stichting Theaterkuil De Falieberg het seizoen met een toneelvoorstelling. Toneelvereniging Crescendo uit Gieterveen brengt de eenakter ‘Hartzeer bij de Hartliefs’ waarmee ze eerder dit jaar het eenakterfestival van het Huus van de Taol wonnen. Ze treden twee keer op, om 14.00 en 15.30 uur. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ga door met lezen van "Winnende eenakter op 23 juni in theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 19
RUINERWOLD - Zondagmiddag zou voor KIOS de laatste kans moeten zijn geweest in de reguliere competitie om handhaving veilig te kunnen stellen. Echter, won Antilopen en verloor HKV op de zaterdag, waardoor handhaving en directe degradatie niet meer mogelijk was. Hierdoor wist KIOS voorafgaand aan het treffen met NIC dat het zaterdag 22 juni moet aantreden tegen DOS Kampen in een beslissingswedstrijd.

Ga door met lezen van "KIOS kan zich opmaken voor play-downwedstrijd"

Geplaatst door B S

Tweet This!