'

Jun 27
DRENTHE - Namens 20 structureel gesubsidieerde culturele instellingen in Drenthe overhandigde Marieke Vegt, directeur K&C, het ambitiedocument van Drentse cultuurmakers aan cultuurgedeputeerde Cees Bijl.

Ga door met lezen van "De culturele ambities van de Drentse cultuurmakers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
RUINERWOLD - Ook dit jaar organiseert LoopGroep Ruinerwold (LGR’88) weer zomertrainingen voor niet-leden onder deskundige hardloopbegeleiding. Desgewenst kan deelname aan de Dijkhuizenrun op 7 september als doel gesteld worden. De trainingen starten op 25 juni en de laatste training is op 4 september.

IMG_0795
foto's: JW v/d Vlist

Ga door met lezen van "Zomertrainingen LGR'88"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
DRENTHE - Uit handen van voorzitter Ronald Lubbers van FC Emmen heeft Harry Tupan, directeur Drents Museum, vandaag donderdag 27 juni 2019 een historisch shirt van FC Emmen ontvangen, dat daarmee is opgenomen in de collectie van het Drents Museum.

Ga door met lezen van "Shirt Anco Jansen naar collectie Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 27
DE WIJK - Wildplukster Olga de Lange organiseert op zondag 30 juni in samenwerking met Het Drentse Landschap en Innerbalance by Corina een wildplukwandeling met een medicinaal tintje. De wandeling start om 10.00 uur bij Informatiecentrum ’t Ende, Stapelerweg 20 in De Wijk


Ga door met lezen van "Wildplukwandeling met medicinaal tintje"

Geplaatst door B S

Tweet This!