'

Jul 1
DRENTHE - De finales van Popsport Drenthe vinden binnenkort plaats. De finale van de dj-contest is op vrijdag 5 juli in Club Limbo in Emmen en de finale van de singer-songwriters is op zondagmiddag 14 juli in Café Groothuis in Emmen. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Ga door met lezen van "Finale Popsport Drenthe "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
RUINERWOLD - Op 28, 29 en 30 juni 2019 was voor de 68e keer het Zomerfeest in Oosteinde. Dit jaar was het feest omgedoopt in Tiroler Sommerfest. De vrijdag stond geheel in het teken van het Tiroler thema. De schoolkinderen begonnen ’s ochtends met Tiroler spelletjes. Aansluitend was het frietfeest. ’s Middags konden de kinderen hun talent laten zien tijdens de talentenshow ‘Oosteinde sucht das Supertalent’.


Ga door met lezen van "Sommerfest Oosteinde doorslaand succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
RUINEN - Vilten met schapenwol, bloemenzaadbommen maken en waterdiertjes vangen. Een kleine greep uit de activiteiten die deze zomer gedaan worden bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. In de zomerperiode van 6 juli t/m 1 september zijn er elke dag leuke uitdagende activiteiten voor jong en oud.

Ga door met lezen van "Waterdiertjes vangen in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 1
IJHORST - Zaterdag 6 juli zal IJhorst wederom weer in het teken staan van de maandelijkse IJhorster markt. Elke 1e zaterdag van de maand is er van 8.00-13.00 uur een sfeervolle vlomarkt met brocante, curiosa en antiek, aangevuld met nieuwe goederen op marktkramen en grondplaatsen. De markt wordt gehouden op de Burgemeester van Wijngaardenstraat en de Sparrenlaan.

Ga door met lezen van "IJhorster maandmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!