'

Jul 2
ECHTEN - De feestcommissie in Echten heeft een programma samengesteld voor vier dagen feest. Vanaf donderdag 4 juli is de feesttent bij Huize Echten weer het toneel van spel, muziek en feest. De optocht wordt dit jaar opgesteld op het weiland bij de duiventil.

Ga door met lezen van "Echten gaat feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WIJK - Afgelopen vrijdag hebben de kleuters, peuters, dreumesen en BSO kinderen modderdag gevierd op IKC De Horst. Lekker vies worden was het motto! Badderen in een bad vol met modder, buikschuiven door het zand en een watertafel met waterspuiten en waterpistolen. Niets is te gek! Ook is de zandbak gevuld met water, dat is ook een groot modderfestijn.


Ga door met lezen van "Nationale modderdag 2019 op IKC De Horst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
REGIO - Peter Snijders wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Zwolle. De oud-VVD-burgemeester van De Wolden werd gisteravond door de vertrouwenscommissie voorgedragen als opvolger van Henk-Jan Meijer, een van de langst zittende burgervaders van het land. Snijders is nu nog eerste burger van de gemeente Hardenberg, zijn naam zong al rond in het circuit.

Ga door met lezen van "Peter Snijders wordt burgemeester van Zwolle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DE WIJK/KOEKANGE - Op maandag 1 juli vond de fitheidstest voor senioren in De Wijk plaats. Honderd inwoners uit De Wijk en Koekange lieten zich testen op hun fitheid.foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Geslaagde fitheidstest voor senioren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
DRENTHE - RSG Wolfsbos heeft in Remondis een nieuwe samenwerkingspartner gevonden op het gebied van circulaire afvalverwerking. Eind juni werd het contract ondertekend, in het bijzijn van een drietal leerlingen. Samen met leerlingen zal gekeken worden naar de inzameling en afvoer van diverse afvalstromen binnen de school. Het doel is ambitieus, in 2025 is het streven ‘zero-waste’.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos streeft naar ‘ZERO-WASTE’ in 2025 "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
ZUIDWOLDE - Muziekvereniging Woudklank verzorgt ook dit jaar weer een zomeroptreden in Alteveer. Op maandag 8 juli spelen het opstaporkest, opleidingsorkest en de slagwerkgroepen van de Zuidwoldiger muziekvereniging op het schoolplein van CBS De Wegwijzer in Alteveer. Belangstellenden kunnen het concert gratis bijwonen. Het optreden begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 20.15 uur.Ga door met lezen van "Woudklank geeft concert in Alteveer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 2
REGIO - Op zondag 7 juli is weer maandelijkse Struunmarkt in Diever. In deze zomermaand staat deze markt garant voor een veelheid aan standhouders met allerlei artikelen aangevuld met een prachtige groep particuliere vlomarkt. Er zijn standhouders met onder andere fashion en mode, sieraden, lederwaren, decoratie, fruit en worst.

Ga door met lezen van "Zomer-struunmarkt Diever"

Geplaatst door B S

Tweet This!