'

Jul 4
HOOGEVEEN – Het heeft in verband met de weersomstandigheden even geduurd, maar nu is ook de wens van mevrouw Dekker en mevrouw Snippe in vervulling gegaan. Beide dames mochten, naar aanleiding van de Nationale Ouderendag 2018, een rondje mee op een motor.


Ga door met lezen van "Droomwens in vervulling: als bakkenist in een zijspan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
HOOGEVEEN - Op de Albert Rozemanstraat met de Bentinckslaan in Hoogeveen zijn een scooterrijder en automobilist in botsing gekomen donderdagmiddag. De scooterrijder raakte hierbij dusdanig gewond dat het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfoutje geweest.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
RUINERWOLD - Zouden Hermannus Buiter en Teunis Jonker het in de jaren dertig van de vorige eeuw hebben kunnen vermoeden dat de door hen opgericht Landelijke Rijvereniging de Woldruiters vijfentachtig jaar later nog steeds een bloeiende vereniging zou zijn. Vermoedelijk niet.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Woldruiters na vijfentachtig jaar nog springlevend"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
HOOGEVEEN - Een loods aan de Fokkerstraat in Hoogeveen kwam woensdagavond rook uit een loods bij een autobedrijf. De brandweer kwam ter plaatse om onderzoek te plegen. De rookontwikkeling werd veroorzaakt door een houtkachel. Deze kachel zette de loods blauw van de rook. De brandweer heeft de nacontrole gedaan en de loods gelucht.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
Speciale bedrijven zuigen de rupsen uit de bomen

ALTEVEER - Een speciaal bedrijf is maandagmiddag in Alteveer in de Drentse gemeente de Wolden gestart met het verwijderen van de eiken processierups uit de eikenbomen. Ook in deze gemeente heeft de eikenprocessierups zich in tientallen bomen genesteld.


Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Eikenprocessie rups ware plaag in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 4
MEPPEL - Een Fietsster is op de Burgemeester Knopperslaan in Meppel gewond geraakt nadat ze op de fiets in botsing was gekomen met een personenauto woensdagmiddag. De vrouw ging per ambulance naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is niets bekend. Vermoedelijk gaat het om een voorrangsfout.

Geplaatst door B S

Tweet This!