'

Jul 5
RUINERWOLD - Esmée Mulder uit Ruinerwold, zwemster van ZV Zwartsluis, heeft twee gouden medailles en één keer brons behaald. Op zondag 30 juni 2019 vond in Dordrecht de Speedo minioren jaargangfinales plaats. De jaargangfinale lange baan (vijftig meter bad) is een terugkerende zwemwedstrijd voor de vierentwintig snelste zwemmers/zwemsters van Nederland in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Esmée Mulder geboortejaar 2008, mocht in haar jaargang maximaal vier keer starten, maar koos ervoor om op haar drie snelste afstanden aan de start te verschijnen.

Ga door met lezen van "Esmée Mulder zwemt naar twee Nederlandse titels "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
DE WIJK - Wessel de Wolde uit De Wijk is vandaag 50 jaar geworden. En dat wordt zoals doorgaans gebruikelijk gevierd met een grote pop of andere stellage in de tuin. De vriendengroep van Wessel uit zijn voormalige woonplaats Havelte, allen lid van de plaatselijke rugbyclub hadden daarom een grote houten stellage in de tuin gezet.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wessel weet nu ook waar ie de mosterd moet halen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 13 juli vindt in Zuidwolde het historische voertuigenevenement Kar Ga Door plaats. Bezoekers kunnen genieten van een bijzondere collectie met de hand voortgetrokken of getrapte handkarren, paardenrijtuigen, klassieke auto’s, vrachtwagens, tractoren, fietsen en kinderwagens.
Ga door met lezen van "Nostalgisch schouwspel met Kar Ga Door "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
ROGAT/DE WIJK - Een ongeval op de A28 tussen het Drentse De Wijk en Rogat (in de richting Zwolle) vrijdagochtend. Twee auto's reden ter hoogte van Rogat op elkaar. Het ene voertuig reed in de zijkant van een andere auto.


Foto's Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Ongeval op de A28 met gewonde bij Rogat/De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
ECHTEN - Na een groot succes van de twee voorgaande jaren, heeft het bestuur besloten om wederom een Echt’n Run te organiseren. Het bestuur is alweer enige tijd druk bezig met allerlei voorbereidingen. Inmiddels is er ook al weer een aantal keren vergaderd. En zo langzamerhand is de derde editie van de Echt’n Run al weer een heel eind op weg.

Ga door met lezen van "De derde Echt’n Run komt er aan!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 5
STAPHORST - Op de A28 bij Staphorst is een vrachtauto met supermarkt producten in brand geraakt vrijdagochtend. De brandweer heeft de brand geblust. Het vuur is vermoedelijk door een vast gelopen rem ontstaan. Om de brand goed te kunnen blussen heeft de brandweer de levensmiddelen uit de vrachtauto gehaald. De vrachtauto zal vanwege de schade worden afgesleept.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!